TV4-tittarnas kritik mot Robinson – efter upptäckten om deltagarna

ROBINSON 2022

Robinson 2022 är äntligen igång och nu har alla deltagare presenterats! Men nu riktar tittarna stark kritik mot programmet efter att de gjort en viss upptäckt kring deltagarna.
”Det lär ju bli ännu mer kaos”, skriver en tittare.
0:40

Efter reklamen: Därför tvingas lag nord att byta strand andra dagen på Robinson

(0:40)

Slå på ljud

Årets nya säsong av Robinson har äntligen dragit igång och inför i år är det mycket som är nytt! Först och främst så är inte detta den enda Robinson-säsongen som kommer sändas under det här året.

I höst sänds nämligen ytterligare en säsong av det populära överlevnadsprogrammet, men då är det inte med Anders Öfvergård, 54, i spetsen. Då kommer vi få se Petra Malm, 45, som programledare. Petra kanske många känner igen och det är inte speciellt konstigt då hon har haft en huvudroll som programledare i Elitstyrkans hemligheter på TV4.

Den här säsongen skiljer sig också från förra året. När förra årets säsong spelades in var det reserestriktioner i världen så deltagarna fick istället bege sig upp till Sveriges nordligaste spets, nämligen Haparanda. Den här säsongen utspelar sig i Dominikanska republiken, i Karibiska havet.

Trettonbarnsmamman om missfallet: "Fick åka in akut"

Robinson-Isabella har gjort stort intryck bland tittarna

Men nu är det alltså dags för vårens säsong av Robinson och precis som vanligt är det en stor mix av deltagare som ställer upp i programmet Bland annat kan vi se Isabella Resmark, 25, som jobbar som havslivräddare.

Isabella är en person som redan gjort stort intryck på TV4-tittarna.

– På en ledig dag så cyklar jag gärna från Ängelholm till Torekov. Dricker öl längs vägen tillsammans med en vän. Och tycker att det är så jävla jobbigt att cykla hem. Så jag tänker, varför gjorde jag ens det här från första början?!, säger Isabella i programmet och fortsätter:

– Men samtidigt, vad är livet utan utmaningar? Tråkigt!

FÅ SVERIGES HETASTE NÖJESNYHETER FÖRST: Ladda ned nya Hänt-appen här!

Deltagarna kritiseras av tittarna: ”Bara Stockholmare”

Isabella kommer från Ängelholm och hon är den enda deltagaren som kommer därifrån. Betydligt fler är det nämligen som kommer från Stockholm. 11 av deltagarna kommer från, eller bor i Stockholmsområdet.

Detta är nu något som tittarna har lagt märke till. Detta var främst efter att fyra nya deltagare gjorde entré i tisdagens avsnitt. Samtliga av dessa fyra nya deltagare kommer nämligen från Stockholm.

”4 stycken stockholmare? De lär ju bli ännu mer kaos idag”, skriver en tittare.

”Är det bara Stockholmare som söker till Robinson?”, skriver en annan.

”Hade varit roligt om det inte bara var Stockholmare med! Idag är ju över 50% från Stockholm”, skriver en tredje.

”Kan ni inte plocka in nån från Stockholm snart?, skriver en ironisk tittare.”, skriver en fjärde.

FOTO: Foto: Patricia Recourt/TV4, TV4

SENASTE NYTT!