TV4-tittarnas kritik mot Nyhetsmorgon efter intervjun

TV4-tittarna kritiserar programledarna Jesper Börjesson och Rania Olsson efter sändningen i nyhetsmorgon

I gårdagens sändning av Nyhetsmorgon i TV4 intervjuade programledarna Jesper Börjesson och Rania Shemoun Olsson bland andra Gustav och Marie Mandelmann. Nu möter de kritik från tittarna efter programmet.

Nyhetsmorgon i TV4 bjuder varje morgon på nyheter och intervjuer med aktuella personer. I gårdagens avsnitt gästade Gustav och Marie Mandelmann programmet och blev intervjuade av programledarna Jesper Börjesson och Rania Shemoun Olsson. Gustav och Marie är aktuella med ännu en säsong av sin tv-serie Mandelmanns gård.

Annons: Bärbar mobilladdare med inbyggd ficklampa – fynda den här!

Gustav och Marie Mandelmann berättade om livet på sin gård och om hur sommarens torka påverkade dem. De bakade också en toscakaka i direktsändning som programledarna sedan fick smaka. Mandelmanns gård på TV4 är ett populärt program och parets glada humör tilltalar många. Det första avsnittet av den nya säsongen sändes på tisdagkvällen. Men inslaget i Nyhetsmorgon uppskattades inte av alla.

Nyhetsmorgons Facebook-sida är det många tittare som riktar kritik till tisdagens program. Flera av de kritiska kommentarerna handlar om att programmet var fullt av tjafs och svårt att höra vad både programledare och gäster sa.

Denna morgon tar nog priset i tjafs! Har aldrig tidigare upplevt en så dålig Nyhetsmorgon. Sönderpratade intervjuobjekt, fåniga kommentarer, prat i munnen på allt och alla. Tur att man kan stänga av nu!” skriver en besviken tv-tittare på Nyhetsmorgons Facebook-sida.

Stressat och forcerat

Flera tv-tittare tycker att just inslaget med paret Mandelmann i Nyhetsmorgon var svårt att hänga med i.

Absolut det mest flamsiga morgonprogrammet! Pratar i mun på varandra! Hade sett fram emot Mandelmans inslag, orkade inte höra på tramset och flabbet! Gick över till 1:an istället!!!” skriver en tittare.

Undrar varför ni pressar in såå många saker i nyhetsmorgon, det känns stressat hela tiden…och forcerat!” frågar en annan.

Några tv-tittare passar också på att ge konstruktiv kritik och tips till programledarna Jesper Börjesson och Rania Shemoun Olsson.

Ni gör ett bra jobb, önskar bara att ni inte pratar i mun på varandra”, skriver en TV4-tittare.

LÄS MER: TV4-tittarnas ilska efter inslaget i Nyhetsmorgon: ”Konstigt”

LÄS MER: Maria Mandelmann om traumat som barn: ”Har präglat mitt liv”

FOTO: TV4, Instagram