TV4-tittarnas kritik mot finalveckan i Farmen: ”Ingen vits”

Tv-tittarnas kritik mot Farmen.

Farmen på TV4 går mot final, men tv-tittarna är kritiska mot årets omgång av realityserien. Nu höjs röster om att det inte finns någon värdig vinnare av Farmen.

Årets omgång av Farmen på TV4 har väckt många känslor, både bland deltagarna och tv-tittarna. Konflikter, pakter och öppna bråk har det varit gott om under de 46 avsnitt som hittills visats och flera deltagare har fått lämna gården efter att ha brutit mot Farmens regler.

Annons: Upplever du ditt hår som torrt och skadat? Här är din räddning – inpackningen som återfuktar, ger lyster och motverkar frissigt hår!

Bland annat fick Diana Sundström, 37, lämna Farmen i förra veckan efter ett storbråk med Emelie Karlsson, 25. Bråket slutade med att Diana använde mycket starka ord mot Emelie.

– Jag ska fucking strypa henne. Jag ska döda henne alltså, ropade Diana i programmet.

Direkt efteråt ångrade Diana Sundström det hon sagt och bad Emelie Karlsson om förlåtelse.

I söndagens avsnitt mötte Emelie Stina Öberg, 25, i Tinget. Det slutade med att Stina förlorade och fick lämna gården. Nu är Farmen inne på finalveckan och nerverna är på helspänn.

Tobais Johansson, 27, och Emelie Karlsson har under lång tid haft en pakt med avsikt att ta sig till finalveckan. Det är något som tv-tittarna haft starka åsikter om. Inför finalveckan är det många som är kritiska till Emelies och Tobias agerande.

Bara inte Emelie eller Tobbe vinner!!!! Inga värdiga vinnare … falskhet & fulspel, fick dessutom ut Diana på “falska anklagelser” …” skriver en person på på Farmens Facebook-sida.

Tittar-ilska mot deltagarna

Flera tittare tycker också att Diana Sundström borde ha vunnit Farmen och att det inte finns någon värdig vinnare kvar.

Farmen var kul och spännande att titta på ända tills Diana Sundström åkte ut! Nu finns de ingen vits att kolla längre! Diana skulle vinna Farmen!” skriver en tv-tittare.

Ingen av dessa som är kvar är ju nån farmare …“, skriver en annan. 

Dock är det inte alla Farmen-fans som håller med om detta.

Heja Tobbe och Emelie! Grattis Emelie! Håller tummarna för er båda. Ni är bäst!” skriver en person på Facebook.

LÄS MER: Paolo Robertos pinsamma miss i Farmen – 1 vecka innan finalen

LÄS MER: Tittarnas undran – Tobias ord om misstänkta romansen i Farmen

FOTO: TV4

FRÅN FÖRSTASIDAN