TV4-tittarnas kritik mot Bingolotto – kräver förändring

13 jun, 2022 
stefan odelberg
Bingolotto är ett av TV4:s folkkäraste program och bjuder inte bara in till bingospel utan även dans!
Men efter senaste avsnittet har tittarna fått nog och kräver förändring.
Annons
Casper Janebrink om framtiden i Bingolotto
Casper Janebrink om framtiden i Bingolotto

Bingolotto sänds varje söndag på TV4 och är ett av de mest folkkära programmen på kanalen. Med Stefan Odelberg och dansbandsdrottningen Lotta Engberg i spetsen leder de tittarna genom programmets olika moment.

I det senaste avsnittet så bjöd Stefan Odelberg minst sagt upp till dans. På plats i studion var nämligen dansbanden Donnez, Voize och Pia Pihlgrens.

Men det finns en sak som gjort tittarna upprörda och det visar sig handla om just dansbanden. Läs här!

Stefan Odelbergs kärleksresa med Petra – reste till USA

Det var förra året som programledaren Stefan Odelberg meddelade att han träffat kärleken i Petra Johansson. I en intervju med Aftonbladet förklarade Odelberg mer om första mötet.

Annons

– Där och då föddes en nyfikenhet och attraktion och efter det började vi höras och umgås. Det känns helt fantastiskt och det känns som jag har hittat den där lekkamraten som gillar att leka på samma sätt som jag och vi förstår verkligen varandra. Vi kommunicerar extremt mycket och pratar om allt, sa Stefan Odelberg då.

För bara någon månad sedan syntes de resa ihop till USA och Stefan var inte snål med att dela med sig av bilder från den kärleksfulla semestern. Bland annat var de i Las Vegas.

”Vegas är allt busigt samlat på ett ställe, Magic Mike, Cirque De Soleil, matupplevelser, värme, poolparty, promenader och galenskaper är några av inslagen nyss.Det är nog bara shoppingen som vi verkligen inte prioriterar, vi samlar på upplevelser istället.”, skriver Stefan under bilden.

Kritiken mot Bingolotto – kräver förändring efter upptäckten

Men programledaren och magikern Stefan är minst sagt expert när det kommer till underhållning – men det är inte alltid lätt att få alla tittare nöjda.

Annons

Efter söndagens program med flera dansband på plats i Bingolotto var tittarna imponerade men det fanns en detalj som väckte irritation. Flera uttrycker kritiken på sociala medier – att de vill att dansbanden ska få sjunga mer än en låt vardera.

”Hoppas dansbanden får spela minst två låtar var. Satsa mer på ett dansband per gång så de får spela fler låtar”, skriver en tittare i en kommentar.

”Varför tar ni dit flera band på samma kväll, de får ju spela bara någon enstaka låt var?”, hälsar en annan.

Det är synd faktiskt”, skriver en tredje.

FOTO: TV4

Annons