Artikeln innehåller reklamlänkar
TRENDAR JUST NU!Alla ledtrådar i Masked singerRobinson 2024Gift vid första ögonkastetBachelorette 2024Irma Lehtosalo

TV4-tittarnas känga till Robinson-deltagaren efter bråket

19 mar, 2019 
Lina Arvidsson
TV4-tittarna reagerar starkt på bråket mellan Carl Hamilton och Bonnie Almerstedt i Robinson 2019.
TV4:s realityserie Robinson är bara inne på sitt tredje avsnitt, men konflikter dyker redan upp på ön. I kvällens avsnitt är det Carl Hamilton och Bonnie Almerstedt som hamnar i luven på varandra.
Annons

Årets säsong av Robinson på TV4 är i full gång. Tjugo svenskar har begett sig till ön Fiji för att ta sig igenom tävlingar, matbrist och öråd för att ta hem vinsten på en halv miljon kronor.

Under ledning av programledaren Anders Öfvergård, 51, har säsongen startat och deltagarna försöker göra sig hemmastadda. Men det hårda livet på ön tar redan ut sin rätt på deltagarna, som har svårt att hålla sams.

I tredje avsnittet av Robinson bryter ett bråk ut mellan Bonnie Almerstedt, 45, och Carl Hamilton, 29. Lagkamraterna sitter och pratar om vad som finns att göra i lägret – och de har minst sagt olika syn på tillvaron på ön.

Få vårt nyhetsbrev – helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy..

Bonnie Almerstedt tycker att det alltid finns något att göra på ön, medan Carl Hamilton inte tycker man ska anstränga sig för mycket.

– Antingen jobbar man tillsammans och gör det bästa av situationen och har roligt ihop och skapar ett boende som är skönt. Eller så sitter man och spekulerar och kan allt, säger Bonne Almerstedt till Carl Hamilton i programmet.

Annons

– Alternativet är då att bygga något ”Äntligen hemma-hus” här, spendera all den energin vi har, komma till en tävling, förlora den och sen är det öråd på öråd på öråd, svarar Carl Hamilton.

Bonnie förklarar för Carl att hon inte är så intresserad av strategier, utan är på ön för att ha det bra.

Tittarna reagerar över händelsen

I en synk berättar Carl Hamilton vad han tycker om det Bonnie Almerstedt tänker.

– Bonnie är irrationell, icke-logisk och verkar inte ha någon substans i någonting hon säger, säger Carl och fortsätter:

– Jag förstår nog inte riktigt varför man söker Robinson om man vill ha kul. Att vara strandad på en öde ö, dålig mat, kallt om nätterna, är kanske Bonnies definition av att ha kul, jag vet inte. Det är inte min definition av att ha kul, säger Carl Hamilton i en synk.

Bonnie Almerstedt tycker i sin tur att Carl Hamiltons ton är obehaglig.

– Stämningen nu är bara hemsk och barnslig. Carl kan i sitt tilltal vara.., han kan vara förminskande. Och så finns det en obehaglig ton av sarkasm i det. Det där är bara så tröttsamt, säger Bonnie Almerstedt i en synk.

Annons

På TV4:s Facebook-sida ligger det aktuella klippet uppe och tv-tittare reagerar på Carl Hamiltons sätt.

Får verkligen hoppas att den där Carl Hamilton åker hem å det snaraste, han är inte kul för fem öre, han väger lätt i jämförelse med Bonnie i detta fall …” skriver en person på TV4:s Facebook-sida.

Med tanke på Carls förakt för de andra och hans försök att sabotera tävlingarna så tror jag inte stämningen blir bättre. Mycket bättre i det andra laget“, skriver en annan.

FOTO: TV4

Annons