Artikeln innehåller reklamlänkar
LÄS MER:Pernilla WahlgrenSå bor kändisarnaExklusivt på HäntAllsång på SkansenSommar i P1

TV4-tittarna rasar mot händelsen i Robinson: ”Inte värdigt!”

25 apr, 2019 
Mathias Kristoffersson i Robinson 2019
Robert Åhrman och Mathias Kristoffersson har hamnat på utposten i Robinson vilket innebär att de har en sista chans att ta sig tillbaka till tävlingen. Men för att lyckas med detta måste de härda ut under extrema levnadsförhållanden – något TV4-tittarna reagerar starkt på.
Annons
Tittarnas ilska efter deltagarnas straff i Robinson: ”Inte värdigt”Brand logo
Tittarnas ilska efter deltagarnas straff i Robinson: ”Inte värdigt”

Årets säsong av Robinson är i full gång på TV4 och dramatiken har verkligen börjat tätna. I veckan skedde sammanslagningen vilket innebär att deltagarna numera tävlar mot varandra individuellt snarare än i lag. Men trots detta har det bildads pakter och stämningen i lägret har varit spänd.

För Robert Åhrman, 47, och Mathias Kristoffersson, 43, ser reglerna dock lite annorlunda ut just nu. De befinner sig nämligen vid utposten, vilket innebär att de har en sista chans att komma tillbaka till Robinsonön. Men för att få återvända måste de härda ut på utposten där matsituationen är värre än tidigare och deltagarna tvingas leva hopkedjade.

I onsdagens avsnitt av Robinson får vi se Robert Åhrman och Mathias Kristoffersson kämpa för att få upp en kokosnöt. Hungern har gjort sig rejält påmind och de är båda riktigt frustrerade över situationen.

Annons

Få vårt nyhetsbrev – helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy..

– Matsituationen på ön är lika med 0 egentligen, det finns lite kokosnötter men inte alls många, säger Robert i avsnittet och fortsätter sedan:

– Det är ingen idé att vi anstränger oss för mycket och börjar bygga och krångla för mycket. Vi får se till att vi har lite kokos att käka.

TV4-tittarna kritiska mot deltagarnas levnadsförhållanden

På programmets Facebooksida har TV4 lagt upp ett klipp på Robert Åhrman och Mathias Kristoffersson vid utposten. I kommentarsfältet är det flera tittare som är upprörda över deltagarnas levnadsförhållanden.

”Jag tycker synd om dem. De har varit väldigt trevliga o vänliga hela tiden och så gör man så här mot dem. Taskigt!!”, skriver en person.

”Tv4, ska ni inte ge dem lite matmöjligheter eller ska ni svälta de som är i Utposten. Verkligen inte värdigt!”, anser en annan.

”Det här var ju bara beklämmande att se”, skriver en tredje.

TV4 har ännu inte besvarat kritiken i kommentarsfältet.

FOTO: TV4

Annons