Artikeln innehåller reklamlänkar
LÄS MER:Alla ledtrådar i Masked singerRobinson 2024Gift vid första ögonkastetBachelorette 2024Irma Lehtosalo

Soraya Lavasani jublar efter Emilios succé i Nyhetsmorgon

31 okt, 2018 
Malin Ljung
Emilio Walter i Nyhetsmorgon
Blott 12 år gammal – men redan en hyllad boogie woogie-talang. TV4-tittarna jublar efter Emilio Walters uppträdande i Nyhetsmorgon.
Annons

För ett år sedan bjöd Nyhetsmorgon in då helt okända Emilio Walter till sin direktsändning. Anledningen var att den då 10-åriga killen hade en talang som han visade upp – nämligen att spela boogie woogie-musik. Då sjöng han Owe Törnqvists låt “Varmkorv boogie” och gjorde dundersuccé.

Nu, 1,5 år senare, är 12-årige Emilio Walter aktuell med sin första singel Stort fan av dig som han under tisdagen premiärspelade i TV4:s direktsändning. En låt som är inspirerad av Emilios stora idoler som Owe Törnqvist, Jerry Lee Lewis, Eva Eastwood och Robert Wells.

Och det var onekligen ett inslag som uppskattades av både tittarna och programledarna Soraya Lavasani och Sebastian von Sivers Haage – som knappt kunde stå stilla när Emilio gick loss på pianot.

Få vårt nyhetsbrev – helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy..

– Ahh Emilio! Vi är ett stort fan av dig! Tack snälla för att du kom tillbaka, utropade Soraya Lavasani efter Emilios uppträdande.

Annons

Hon fick definitivt medhåll av tittarna som nu jublar på Nyhetsmorgons sociala medier över hur otroligt bra Emilio är.

“Vilken kille! Han kommer vi se mer av i framtiden, det är Jag säker på! En stjärna”, skriver en tittare.

“Vilken begåvad kille han är en riktig glädjespridare”, hyllar en annan person.

“Oj, vad bra han är! Lycka till!”, önskar en tredje.

Emilio Walter är själv överväldigad av den fina responsen han har fått efter sin medverkan i Nyhetsmorgon, och på sin Instagram tackar han för alla fina ord.

“Stort stort TACK till alla för så fin respons. Knappa in er på youtube och kolla in min vlogg från mitt äventyr på nyhetsmorgon och TV4”, skriver han.

Emilio Walter är mer eller mindre född in i musiken. Pappa Daniel är basist i ett coverband, mamma Anna spelar även hon musik – och de förstod tidigt att sonen inte var intresserad av vanliga leksaker. Istället fick han sin första keyboard när han var sex år, och sen dess har det rockat vidare för Emilio.

Se Emilio Walters succé i Nyhetsmorgon här:

FOTO: TV4

Annons