TRENDAR JUST NU!Alla ledtrådar i Masked singerRobinson 2024Gift vid första ögonkastetBachelorette 2024Irma Lehtosalo

Här gör Emilio, 10, succé – spelar boogie woogie i TV4

22 feb, 2017 
AvLinda-Marie Nilsson
Här gör 10-årige Emilio Walter stormande succé i TV4 – och får både Tilde de Paula och Jesper Börjesson att börja dansa av glädje.
Annons

I morgonens “Nyhetsmorgon” på TV4 gästade pianisten Emilio Walter, 10, programmet. Och den unge pianisten slog både Tilde de Paula Eby, 44, och Jesper Börjesson, 45, med fullständig häpnad när han körde loss vid pianot. Tioåringen är nämligen superproffs på musikstilen boogie woogie.

– Nu ska ni få träffa tioåriga Emilio Walter som är galet grym på boogie woogie-piano och har slagit igenom i sociala medier, säger Jesper Börjesson i programmet.

Varken Tilde eller Jesper kunde sedan dölja hur imponerade de var av Emilio Walter och nickade och knäppte med fingrarna i takt till musiken. Dessutom fick tittarna också se hur de stod och dansade i smyg vid sidan av kameran. Men programledaren var också förvånade över hur en tioåring kommit in på just boogie woogie-banan.

10-årige Emilio gjorde succé med sitt boogie woogie-spelande. Foto: TV4
10-årige Emilio gjorde succé med sitt boogie woogie-spelande. Foto: TV4

Emilio Walter berättar att hela hans familj gillar den sortens musik och att det är så han hittat den. Dessutom är en av hans största idoler Owe Thörnqvist, 87, som i lördags gick vidare i Melodifestivalen med sin låt “Boogieman blues”.

– Han ger inspiration, säger Emilio Walter om Owe i TV4.

I programmet bjöd Emilio både på ett medley med Owe Thörnqvists låt “Varm korv boogie” och Jerry Lee Lewis låt “Great balls of fire” samt en version av Ben E Kings klassiker “Stand by me”.

Här kan du se Emilio Walter spela:

… Och här berättar Emilio om sitt boogie woogie-intresse:

Foto: TV4

Få vårt nyhetsbrev – helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy..
Annons