Artikeln innehåller reklamlänkar

Biggest loser-vinnaren Viktors nya förvandling

Viktor Knutsson visar upp sin förvandling i Nyhetsmorgon efter Biggest loser

Viktor Knutsson vann Biggest Loser när han lyckades gå ner över 78 kilo. Nu jublar TV4-tittarna när han visar upp sin nya förvandling i Nyhetsmorgon i en personlig intervju med programledaren Anders Pihlblad.

Nyhetsmorgons tittare jublar efter att Biggest loser-vinnaren Viktor Knutsson, 26, gästade TV4:s direktsändning. I våras vann han inte bara tävlingen, utan även tittarnas hjärtan med sin livshistoria.

Från att ha varit en aktiv ung man som spelade fotboll och tränade regelbundet började kilona smyga sig på i takt med att snabbmatsmiddagarna ökade. Under inspelningen berättade Viktor öppet om sin kamp, och att han det senaste året hade gått upp 30 kilo.

– Det var ett väldigt destruktivt beteende man hade när man var som störst, berättar han för Nyhetsmorgons programledare Anders Pihlblad och fortsätter beskriva sin tidigare livsstil.

– Det spårade ur helt enkelt.

Annons: Här är årets mest omtalade hårborste – så ger den dig platt hår på bara någon minut! (länk till Aller media shop)

Viktor Knutsson lyckades dock byta livsstil helt under Biggest loser-inspelningen. Från att ha vägt 167,8 kilo kunde han på finalen notera att han då vägde sanslösa 89,7 kilo – och segern var ett faktum med ett viktras på 78,1 kilo.

Nu avslöjar Biggest loser-vinnaren hur hans liv ser ut nu, och det är radikalt förändrat.

– Det har gått bra, jag har gått upp lite, men håller en balans. Jag ligger på ungefär 105 kg, som jag legat på sen fem månader tillbaka. Men jag är nöjd med det just nu i alla fall, berättar Viktor.

Tidigare berättar han att han hade dåligt självförtroende och vågade inte ens gå fram till tjejer. Men det är nu ett minne blott och han avslöjar att han vågat mer än bara gå fram till någon han tycker om:

– Det är bättre på den fronten. Jag känner mig mer snygg och tar för mig lite, säger Viktor Knuttsson och erkänner:

– Ja, jag dejtar.

Efter intervjun i Nyhetsmorgon har tittarna skickat in sina hyllningar till Viktor på programmets Instagram-sida.

“Så bra jobbat”, skriver en.

“Imponerande”, hyllar en annan.

“Vilken resa”, konstaterar en tredje.

Vi på Hänt kan bara hålla med, heja Viktor Knutsson och lycka till i framtiden!

Se Viktor Knutssons förvandling efter Biggest loser här: 


LÄS OCKSÅ: Oväntade vändningen för Ibrahim, 17, efter Biggest loser-finalen: ”Är i chocktillstånd”

LÄS OCKSÅ: Efter succén i Nyhetsmorgon – Axel Pilebys nya drömjobb: ”Lite nervös”

FOTO: TV4

SENASTE NYTT!