ExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtra
LÄS MER:Pernilla WahlgrenAlla ledtrådar i Masked singerRobinson 2024Gift vid första ögonkastetBachelorette 2024Så bor kändisarna
Festis marknadsföring banner

TV4-Tilde de Paula Eby visar upp okända familjemedlemmen – se här

15 okt, 2022 
Tilde de Paula Eby och Thomas
Tilde de Paula Eby visar nu upp en, för kanske många, okänd familjemedlem.
Se bilden här!
Annons
Tilde de Paula Ebys avslöjande om framtiden i Efter femBrand logo
Tilde de Paula Ebys avslöjande om framtiden i Efter fem

Tilde de Paula Eby är en välkänd TV4-profil som gjort stor succé i svensk tv under flera år.

Privat lever Tilde sedan drygt tretton år tillsammans med maken och Thomas de Paula Eby. I en intervju med Aftonbladet har hon tidigare berättat om hur de började lite i motvind, när de träffade varandra första gången.

– Till en början backade jag. Jag hade ju provat på det här med relationer och var rädd att det inte skulle fungera. Man investerar så mycket när man går in i en relation och jag hade tre barn och kände att det var min främsta relation. Det var det viktigaste för mig och jag ville vara hundra procent dedikerad och kände att det var svårt att få in ytterligare en vuxen människa i den ekvationen.

Annons

Tildes ord om att leva som en bonusfamilj

Tilde har tre barn sedan tidigare förhållanden och tillsammans med Thomas har hon sonen Iliyah.

I samma intervju berättade hon om livet som bonusfamilj och hur det är att få ihop vardagslogistiken ibland.

– Men vi är en familj och alla hjälps åt. De större barnen hjälper oss jättemycket och de hämtar Iliyah vissa dagar i veckan och kan ringa oss och fråga om de ska handla på vägen hem och laga mat.

Men några fler barn verkar det inte bli för Tilde.

– Vi hade hoppats på det. Men det blev inte så. Min kropp kanske bara var klar med den biten, vi undersökte det aldrig. Vi försökte och konstaterade att det inte verkade bli någonting. Några vänner sa att jag kanske borde göra IVF. Men nja… Det är ingen kris på något sätt. Det hade varit kul och välkommet med ett till barn, men nu blev det inte så. Jag är glad och tacksam över de barn jag har, sa Tilde till tidningen då.

Visar upp sin svåger – se bilden här

Men även om det inte blir fler barn för Tilde så verkar hon ju minst sagt ha en stor familj ändå – nu visar hon bland annat upp sin svåger, som man kanske inte sett innan. Han heter Simon Eby och jobbar likt Thomas även han med musik. Till en bild på Simon skriver Tilde ”svåger”, följt av en brinnande eldemoji.

Se här:

Simon Eby
Annons