LÄS MER:Pernilla WahlgrenAlla ledtrådar i Masked singerRobinson 2024Gift vid första ögonkastetBachelorette 2024Så bor kändisarna
Festis marknadsföring banner

TV4-programledarens chock – utseendeförändringen framför näsan på alla

06 apr, 2024 
Linn Seipel
JENNy strömstedt, thomas ritter, tv4
Allt kan hända när det är live – det vet de som jobbar med tv!
Här förvandlas plötsligt Nyhetsmorgon-programledarens utseende på det märkligaste av vis.
Annons

Ladda ner Hänts nya app här - nöje och nyheter utan betalväggar!

Soraya Lavasani om kaoset i NyhetsmorgonBrand logo
Soraya Lavasani om kaoset i Nyhetsmorgon

Det är mycket som ska klaffa när det är direktsändning. Utöver mänsklig planering och framförande så förlitar man sig också mycket på teknik. Det är ljud, ljus och diverse kameravinklar och inställningar som behöver ligga rätt.

För det allra mesta går det bra för våra stora kanaler, men det finns också tillfällen det blivit riktigt galet. I Nyhetsmorgon för en dryg vecka sedan var det programledaren Soraya Lavasani som stod för en felsägning som nog fick många att sätta kaffet i halsen.

– Välkomna tillbaka. Våren är på ingång och många kanske vill pippa, råkade Soraya säga i programmet och kommer snabbt på sig själv:

– Pippa vill de kanske också göra! Vem vet vad man känner för där hemma? Men nu när våren är på väg får man lite energi.

Annons

Ordet hon letade efter var piffa! Men flera var de i kommentarsfältet på TV4:s Instagram som skämtsamt höll med om att de hellre ”pippar” än ”piffar”.

TV4-programledarens utseende förändrades i direktsändning

Under lördagsförmiddagen var det dags igen för en liten miss, på samma kanalen. Denna gång i nyhetssändningen klockan 10.00. Det är TV4-profilen Thomas Ritter, 46, som är ankare och han märker ganska snart att det är något som spökar.

– Oj, vad det är konstigt, sade han i sändningen.

Tittarna som satt hemma såg i samma veva då hur Thomas blev helt lila i färgen. Något han också lägger märke till själv och kommenterar:

– Oj vad det är konstigt ljus på mig just nu, så kan det vara ibland.

Den märkliga färgtonen låg kvar en kortare stund innan sändningen återgick till det normala. En kort stund låg den konstiga färgen kvar – sedan återgick sändningen till det normala.

thomas ritter i tv4
Thomas Ritter fick en lila färg i lördagens nyhetssändning.

Thomas Ritter om att vara kollega med sin fru

Även om det kan bli tokigt ibland så trivs Thomas bra på sin arbetsplats, som han ju också delar med sin fru. Att de jobbar jämte varandra är inget problem för dem, har Thomas tidigare berättat för Hänt.

– Men det funkar bra, vi har väldigt olika arbetstider så jag jobbar ju nästan bara morgon och hon jobbar nästan bara kväll. Så vi går om varandra på jobbet.

Något han menar också underlättar för livspusslet i stort.

– Det är alltid någon av oss som kan hämta och lämna i bra tider. Så det är sällan det kör ihop sig på det sättet. Det är väldigt skönt.

FOTO: TV4

Annons