TV4-programledaren Tilde de Paula Ebys vassa ord till Carolina Gynning

Tilde och Carolina

Carolina Gynning och Tilde de Paula Eby är två av Sveriges kändaste kvinnor.
Nu avslöjar konstnären en vass pik som hon fick av programledaren gällande ett visst klädesval.
– Jag minns att Tilde de Paula sa ”du är ju sjuk i huvudet”, säger hon i podcasten Gynning & Berg – hittar sig själva.

Carolina Gynning är en känd konstnär och tv-profil i Sverige. Utöver det är hon även mamma till tre barn: hon har döttrarna Adele och Alicia från ett tidigare förhållande med Alexander Lydecker. I somras blev hon även mamma till lilla Vilda tillsammans med Viktor Philipson.

I en intervju med Aftonbladet har Carolina berättat om hur första tiden som småbarnsförälder varit tillsammans med Viktor och om hon skulle vilja ha fler barn.

– Alla sa till mig att när du fött ditt tredje barn kommer du känna att du är klar. Men jag känner inte det. Jag känner bara att jag vill ha ett till, sa hon och la till:

– Viktor säger väl ja, men vi inser att det inte är ett bra läge precis nu. Vi får se, vi kanske försöker igen om ett halvår eller ett år. Men nu ligger vi lite lågt. Jag vill också komma i form igen.

Elise köpte kalender för 7 300 kronor av Chanel – fick klistermärken

Dyra gåvorna till barnen

Carolina driver även en populär podd ihop med vännen Carina Berg.

I det senaste avsnittet kommer de in på hur dyra saker barnen vill ha idag – bland annat dyra adventskalendrar.

– Min ena dotter säger att det finns en för 4000. Så de kommer de inte få, säger Carolina.

Då kommer Gynning in på hur mycket mer hon brydde sig om döttrarnas kläder när de var små, än vad hon gör med Vilda.

– Jag känner att de är så mycket pengar som ska ut till dessa sju och nioåringar. Nutshet (Vilda, reds anm) får ha på sig vad hon vill.

Tilde de Paula Ebys pik till Carolina Gynning

När hon tänker tillbaka på hur hon klädde upp Alicia redan från dag ett kommer hon ihåg hur Tilde de Paula Eby sa till henne att hon var ”sjuk i huvudet”.

– Jag minns att Tilde de Paula sa ”du är ju sjuk i huvudet. Du satt ju på en stor jäkla rosett på din unge direkt”. Precis efter hon kommit ut ur snippan liksom.
– Hon hade alltid tjejkläder, diadem och rosetter i håret.

Idag tänker alltså inte Carolina lika mycket på barnens kläder – inte ens när hon lägger ut bilder på dem på sociala medier i samband med att hon gör olika samarbeten med barnklädesmärken och andra företag.


– Nu skiter jag fullständigt i vad Nutshet har på sig. Jag visar henne för allmänheten men jag bryr mig inte vad hon har på sig.
– De är väl ändå hälsosamt, svarar Carina då.

SENASTE NYTT!