LÄS MER:Pernilla WahlgrenAlla ledtrådar i Masked singerRobinson 2024Gift vid första ögonkastetBachelorette 2024Så bor kändisarna
Festis marknadsföring banner

TV4-programledaren tappar det i sändning – rasar över händelsen

04 apr, 2024 
Maria Broberg
Den nya säsongen av Bachelorette har precis haft premiär. I eftersnacksprogrammet Killarna avslöjar allt kritiserar Malin Stenbäck en deltagares beteende.
– Jag hade bett dig hålla käften, säger hon i programmet.
Annons

Ladda ner Hänts nya app här - nöje och nyheter utan betalväggar!

Filippa Kronholm om Bachelor in Paradise: “En helt annan upplevelse“Brand logo
Filippa Kronholm om Bachelor in Paradise: “En helt annan upplevelse“

I det sistnämnda programmet är det programledaren Malin Stenbäck, 37, som pratar med alla deltagare och diskuterar vad som händer i Bachelorette.

Det bjuds på smygfilmningar, avslöjanden och omdiskuterade situationer. Och redan i premiäravsnittet av Killarna avslöjar allt tar Malin upp ett klipp som får henne att höja rösten mot en av deltagarna.

Malin Stenbäck explosiva reaktion: ’’Hade bett dig att hålla käften’’

I ett klipp som nu cirkulerar i sociala medier från Killarna avslöjar allt ser man när deltagaren Amir vänder sig till de andra deltagarna och vräker ur sig en kommentar om kvinnans kropp.

– Vilka jävla tuttar hon hade då, what the fuck mannen?, säger han i klippet och fortsätter:

– Man fick bara ha med sig 40 kilo hit, mannen. Vad var det där? Kolla det där är 60 alltså. Övervikt mannen, hon betalade mycket för att komma hit alltså.

Annons

Malin Stenbäck visar upp detta klipp i Killarna avslöjar allt och ställer alla deltagare som var med i klippet mot väggen, och hon riktar särskilt hård kritik mot Amir.

– Jag sitter i ett rum med 20 killar, ingen av er tycker att det här känns osoft? Tycker ni att det är helt oproblematiskt undrar jag?, ifrågasätter Malin de manliga deltagarna.

När Amir sedan inte riktigt förstår problemet och svarar att det var en ’’rolig grej’’, tappar Malin tålamodet och förklarar att man bär ett ansvar som man och som killar i grupp.

Amir förstår fortfarande inte problematiken i situationen och frågar Malin:

– Men vad hade du sagt?

– Jag hade bett dig att hålla käften. Om du hade pratat sådär om mig kropp eller om någon jag känner så hade jag bett dig att hålla käften för du har ingenting med det att göra, svarar Malin.

Amirs svar – drack bubbel i nio timmar

Till Aftonbladet ger Amir nu sin förklaring till situationen.

Annons

– Sätt dig på en träbänk och drick bubbel i nio timmar så får vi se om du kan behärska dig, säger han till tidningen och fortsätter:

– Det var som att ’’drick bubbel och håll käften tills vi är klara’’ ingen sa varför det dröjde så länge. Det klart man blir irriterad och lack och skämtar till lite för att döda tid. Sedan att de filmade i den vinkeln så att hela Sverige tror att man är helt dum. Det var tråkigt.

Amir berättar vidare till Aftonbladet att han idag tycker att kommentaren var ’’tum’’, och att Malin kom fram och bad om ursäkt efter tillrättavisningen i studion.

Killarna avslöjar allt sänds på torsdagar på TV4 Play.

FOTO: TV4

Annons