TV4-profilernas avslöjande om tv-galan efter Johannes Brost död: "Sätter allt på spel"

I kvällens ”Tillsammans mot cancer”-gala skulle Johannes Brost ha medverkat. Bengt Magnusson och Tilde De Paula Eby leder galan, och i Nyhetsmorgon berättar de att de trodde att han skulle kunna göra en intervju in i det sista.

Ikväll går galan ”Tillsammans mot cancer” på TV4. En gala där syftet är att sprida kunskap om cancer och att få folk att bidra till svensk cancerforskning så att fler överlever cancer. Under galan kommer vi att få se flera personer på scen, både i form av musik och tal. En av alla som skulle upp och tala på scenen var den folkkäre skådespelaren Johannes Brost. Men i fredags möttes vi alla av att han under torsdagen gått bort på grund av sin cancer.

Tilde De Paula Eby, 45, och Bengt Magnusson, 67, leder kvällens gala och i Nyhetsmorgon denna morgon berättar de att de trodde att de skulle hinna få en sista intervju med Johannes Brost.

– Johannes skulle, precis som du sa, ha varit med och vi trodde in i det sista att vi skulle kunna köra en intervju med honom. Men av olika skäl så blev det inte så, säger Bengt Magnusson i Nyhetsmorgon.

Det är en stor sorg att Johannes Brost har lämnat oss, och hans frånvaro påverkar så klart galan. Men Tilde De Paula Eby förklarar att det, tyvärr, hör till vanligheten att någon saknas under galan varje år.

– Det är så klart att det sätter allt på spel känslomässigt inför kvällens gala, men tyvärr så är det ju så varje år när vi gör den här galan så förlorar vi någon upplever jag, säger hon och fortsätter:

– Det är alltid någon som vi saknar när vi drar igång årets gala och i år är det ju bland annat, och tyvärr, Johannes Brost som skulle suttit här ikväll tillsammans med sina barn.

”Tillsammans mot cancer” sänds på TV4 ikväll klockan 20.00.

LÄS OCKSÅ: Johannes Brost svåra kamp – så kämpade han mot sjukdomen

LÄS OCKSÅ: Johannes Brost är död – efter tuffa sjukdomskampen

Foto: TV4, Ibl

SENASTE NYTT!