TRENDAR JUST NU!Alla ledtrådar i Masked singerRobinson 2024Gift vid första ögonkastetBachelorette 2024Irma Lehtosalo

TV4-profilens dolda skönhetsingrepp: ”Dags att hjälpa sig själv på traven”

09 okt, 2017 
AvJoakim Almén
Den före detta Idol-jurymedlemmen, TV4-profilen Andreas Carlsson öppnar upp och berättar nu om sina återkommande hårtransplantationer: – Jag har kommit upp i en försvarlig ålder nu, och det är dags att hjälpa sig själv på traven, säger han i ett Youtube-klipp.
Annons

Den tidigare Idol-jurymedlemmen och låtskrivaren Andreas Carlsson, 44, tacklar de, med åldern, sinande hårstråna med hjälp av hårtransplantationer. I ett klipp på Youtube där han gör reklam för kliniken han utför sina hårtransplantationer hos, berättar nu den framgångsrika låtskrivaren, som bland annat skrivit Britney Spears, 35, ”Born to make yoy happy”, om sina återkommande skönhetsingrepp.

– Vi män dras med den här problematiken att man tappar håret med tiden, och kan man göra något åt det så tycker jag att man ska göra det, säger Andreas Carlsson i klippet.

Ja, att det är många mäns stora skräck att tappa håret kan nog många män skriva under på. I Los Angeles, där Andreas bor, är skönhetsingrepp vardag och att gå till en klinik för att fixa härfäste och hårväxt är inget som någon höjer på ögonbrynen åt.

Annons

– Efter att ha bott i Hollywood, Los Angeles i 25 år så har den här tanken om skönhetsingrepp i alla fall för mig avdramatiserats rejält. Jag har kommit upp i en försvarlig ålder nu, och det är dags att hjälpa sig själv på traven, så det här är något som känns väldigt positivt, säger han och fortsätter:

– Kan man förbättra det på något sätt och känna sig trygg i sig själv för att man känner sig tillfreds, så tycker jag verkligen det är något man ska göra, säger han.

Själva ingreppet är inga konstigheter, tycker Carlsson.

– Ett enkelt ingrepp som inte syns efter några dagar, och man kan fortsätta sitt liv som vanligt. Men komma ut med mer hår än tidigare och det var något som jag tyckte var positivt, säger Andreas Carlsson i klippet.

Få vårt nyhetsbrev – helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy..
Annons