Idol 2023 marknadsföring banner

TV4-profilens chock i direktsändning – efter Marcus storvinst: "Det är ju helt stört!"

22 mar, 2018 
https://image.hant.se/byline-malin-ljung-115x150.jpg.jpg?imageId=4950803&x=0&y=0&cropw=100&croph=100&width=1318&height=687
Malin Ljung
Marcus trodde att han skulle få med sig 100 000 kronor från TV4:s direktsändning. Men ödet ville något annat, och nu kan ha titulera sig miljonär flera gånger om.
Annons

Snacka om en bättre start på en torsdagsmorgon! Under morgonens Nyhetsmorgon i TV4 skrapade nämligen Marcus Sundberg, 34, hem storvinsten på Triss.

Han hade innan sändningen förväntat sig lägsta beloppet, det vill säga 100 000 kronor.

– Jag var väldigt inställd på 100 000 för att inte lyfta förväntningarna. För det var man ju garanterad och så klart jätteglad för. Det var lite så tankarna gick, säger han till Expressen.

Få vårt nyhetsbrev – helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy..

Men Marcus lyckades pricka in helt rätt lott, och när han skrapat färdigt stod det klart att 34-åringen vunnit 5 miljoner konor.

– 5 miljoner det är ju helt stört!, utbrast programledaren Jenny Strömstedt i programmet.

– Det var inte väntat. Det är nog ett inre kaos, säger han sekunder efter att det står klart att han nu är miljonär.

Onekligen ett välkommet bidrag då Marcus nyligen blivit pappa och tillsammans med sambon börjat leta efter större boende.

Efter storvinsten har Svenska spel i ett pressmeddelande uttalat sig om den stora lyckan.

Annons

– Vilken grej! Det gick rysningar genom kroppen när jag såg vad vinsten blev, och det är extra roligt att det går till en ung familj som nu verkligen får nya förutsättningar i livet, säger han och fortsätter berätta att det är förhållandevis ovanligt med 5 miljonersvinster på Triss, säger Magnus Fridell på Svenska Spel, enligt pressmeddelandet.

FOTO: Faksimil TV4

Annons