LÄS MER:Pernilla WahlgrenAlla ledtrådar i Masked singerRobinson 2024Gift vid första ögonkastetBachelorette 2024Så bor kändisarna
Festis marknadsföring banner

TV4-profilen Suzannes nya lyxgård med prinsessans ex

09 maj, 2017 
Malin Ljung
LÄS OCKSÅ: Suzanne Sjögren: ”Läkaren missade min dotters cancer”
Annons

TV4-profilen Suzanne Sjögren, 43, och kärleken Pontus Westergren, 40, har slagit till på stort och köpt en lyxgård i Södermanland.

Tio sovrum, tre kök, tre badrum, stort stall med nio boxar och allt en ridanläggning kan behöva. Perfekt för Suzanne som letat reda på ridhjälmen igen och tagit upp sin satsning inom hästhoppning igen – med Falsterbos amatörtour i sikte.

För Expressen berättar sportankaret att det inte är helt för hennes skull som de slagit till på gården, sambon Pontus Westergren är nämligen en tidigare landslagsryttare och en av Sveriges mest omtyckta tränare. Så anläggningen är mer viktigt för hans verksamhet än Suzannes satsning.

Få vårt nyhetsbrev – helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy..

– Han är ju en av Sveriges mest populära tränare och vi har länge letat efter en plats där han kan ha en träningsbas. För då finns det möjligheter att knyta till sig sponsorer och satsa för att komma tillbaka till landslaget. Att jag har börjat rida igen är bara en bonus, säger Sjögren.

Annons

Hon avslöjar att de länge letat efter den perfekta gården, men att det tagit sin lilla tid att hitta stället som kändes rätt ända in i hjärtat.

– Vi har letat länge, men inte hittat rätt förrän nu och det är förbannat skönt. Som en sten som lättar från bröstet. För det är svårt att rota sig där vi bor nu där man vet att vi inte ska bo kvar. Då är det svårt att trivas. Vi flyttar dit med grundtanken att nu ska vi aldrig flytta igen, att vi ska bo där för gott.

Suzanne och Pontus har hittat sitt drömhem.

På Instagram delar hon med sig av glädjen över köpet.

“Tro det eller ej men nu har Westergren/Sjögren faktiskt köpt gård!! Det tog bara 5 år… Väldigt väldigt glada”, skriver hon.

Vänner och kända namn gratulerar nu paret till köpet, vars utgångspris var 12,5 miljoner kronor.

Annons

“Wow, det går bra nu: ett slott! Kul”, skriver TV4-kollegan Patrick Ekwall.

“Men ÅH så kul!!!! GRATTIS!!!”, skriver Soraya Lavasani.

“Åh vad härligt stort grattis!!! Vart ligger denna skönhet!?”, undrar Carolina Gynning.

Svaret på den sistnämnda frågan är intill Taxinge slott. Så helt ute var inte Patrick Ekwall…

Suzanne och Pontus visade sin kärlek öppet för första gången 2013 och har sedan dess fått sonen Ben tillsammans. Suzanne har sedan tidigare dottern Izabella tillsammans med exmaken Anders Jensen, som nu är gift med Charlotte Perrelli. Pontus i sin tur kopplades i sina ungdomsår ihop med prinsessan Madeleine. Även han har barn sedan innan.

Stort grattis till Suzanne och Pontus, stället ser onekligen magiskt ut att spendera resten av sina liv på!

FOTO: Ibl, Instagram

 

Annons