LÄS MER:Pernilla WahlgrenAlla ledtrådar i Masked singerRobinson 2024Gift vid första ögonkastetBachelorette 2024Så bor kändisarna
Festis marknadsföring banner

Nyhetsmorgon-profilen ryter ifrån efter personliga påhoppen: ”Elaka saker”

07 mar, 2024 
Matilda Boza är en välkänd TV4-profil som syns titt som tätt i Nyhetsmorgon.
I en ny intervju berättar Matilda hur hon hanterar elaka kommentarer.
”Sånt brukar inte de manliga kollegorna få höra”
Annons

Ladda ner Hänts nya app här - nöje och nyheter utan betalväggar!

Avslöjar: Kyssen med kollegan – Jag har aldrig med Nyhetsmorgon-profilernaBrand logo
Avslöjar: Kyssen med kollegan – Jag har aldrig med Nyhetsmorgon-profilerna

Nyhetsankaren och TV4-profilen Matilda Boza, 31, har blivit ett välbekant ansikte i tv-rutan. Under de senaste åren har vi sett henne som programledare i det onekligen populära morgonprogrammet Nyhetsmorgon.

Tittarnas glädje – efter Matilda Bozas comeback

Det var i början av 2023 som Matilda blev mamma, då hon och maken Jonathan välkomnade deras allra första barn till världen – sonen Ben. Då gick Matilda även på mammaledighet i några månader, men var i slutet av förra året åter i tjänst till tittarnas glädje.

I en ny intervju med Femina berättar Matilda om mammalivet och hur hon ser annorlunda på sitt jobb på TV4 efter sonens ankomst.

– Det har också gett mig ett filter, andra saker spelar inte lika stor roll längre. Jobbgrejer eller karriär som stressade mig innan är inte lika viktigt efter att Ben föddes. Det är också skönt att ha slutat bry sig så mycket, när man är i en bransch där man ofta kritiseras och man jämförs mycket med andra, säger hon till tidningen.

Matilda Boza slår tillbaka mot elaka kritiken

Matilda får frågan om hon får mycket elaka kommentarer.

– Det är mest fina meddelanden och mejl, men folk kan också skriva elaka saker på sociala medier. Jag är rätt förskonad jämfört med många av mina andra kvinnliga kollegor , men jag kan få meddelanden som ”du klär inte i lila”, ”du pratar för högt” eller ”du avbryter din manliga kollega för mycket” – sånt brukar inte de manliga kollegorna få höra. Men man kan inte göra alla nöjda, och man får väldigt mycket mer kärlek än hat.

FOTO: TV4

Annons