Jenny Freeds ilska efter frågan om ingreppet: ”Bete er”

TV4-profilen Jenny Freed ryter ifrån efter frågan om bröstoperationen.

Efter sin medverkan i TV4:s Bonde söker fru har Jenny Freed blivit stor på sociala medier. Nu ryter hon ifrån på Instagram efter att ha fått en fräck fråga från en följare.

Jenny Freed, 23, deltog i TV4:s kärlekssåpa Bonde söker fru 2017. Efter att ha fått nobben av bonden Joacim Rickling, 27, åkte hon hem och fann kärleken i Robin Pettersson, 31, istället. Paret flyttade ihop och i somras förlovade de sig. Efter förlovningen berättade Jenny att det var hon som föll ner på knä och ställde frågan.

– Jag friade ute på verandan igår kväll vid solnedgången. Skumpa och en cigarr i myskläder. Enkelt och ärligt. Väldigt romantiskt med glädjetårar i bådas ögon, berättade hon då för Hänt.

Jenny ryter ifrån efter fräcka frågan

Efter sin medverkan i Bonde söker fru har Jenny Freed blivit stor på sociala medier. Hennes växande kanaler har lett till en hel del frågor om hennes liv, som hon ofta glatt besvarar på Instagram. Nu ryter hon dock ifrån på sin Instagram story efter att en följare frågat om hon har opererat brösten.

– Det är ju djävulskt intressant att fråga om mina pattar. Jag tänker att jag klargör det här och slänger ut det öppet att nej jag har inte opererat brösten. Jag har en väldigt stor hylla i min släkt och jag är jättenöjd med mitt utseende. Ibland är dom i vägen, så är det ju. Men sluta snälla fråga om sånt där, för vad ska ni göra med den informationen? säger Jenny.

Hon fortsätter:

– Jag blir så trött, för det är som att folk får för sig att kvinnor gör implantat för att behaga, men det är ju faktiskt för självkänslan. Oftast ligger det alltid en historia bakom; att antingen har man varit så liten i bysten att man inte känt sig feminin, eller att man haft så stora att det blir så tungt för ryggen. Så alltså sluta, sluta fråga sånt där. Vad ska ni göra med den informationen ändå? frågar hon sina följare.

Även om Jenny Freed har väldigt bra följare enligt henne själv, så uppmanar hon dem nu att skärpa till sig.

– Jag vet att jag har haft en väldigt bra följarskara och att jag har rutit ifrån så att de här sällan drar sig till mig, men jag säger det här ändå, skärpning, bete er för fan.

FOTO: Instagram

SENASTE NYTT!