TRENDAR JUST NU!Alla ledtrådar i Masked singerRobinson 2024Gift vid första ögonkastetBachelorette 2024Irma Lehtosalo

TV4-parets tjafs under inspelningen: ”Fy fan”

05 sep, 2018 
Bondeparets konflikt TV4
I TV4:s serie Bondeparet får vi följa Joacim Rickling och Caroline Kejbert genom både glada och mindre glada stunder. I kvällens avsnitt visar paret tydliga tecken på sina olika viljor.
Annons

Joacim Rickling, 27, och Caroline Kejbert, 28, fann varandra i Bonde söker fru 2017. Nu har de fått sitt egna program Bondeparet på TV4 play där tittarna kan följa deras kärleksresa, men också deras stora renoveringsprojekt och livsverk – att förvandla Joacims familjegård till deras gemensamma hem.

I kvällens avsnitt av Bondeparet kan vi se att renoveringen skapar delade åsikter mellan paret. Joacim vill gärna få klart renoveringen så fort som möjligt medan Caroline vill prioritera att inte stressa fram i bygget. Det på grund av att hon tror att hela projektet i sånt fall tappar sin tjusning, att det tar bort allt det roliga.

Få vårt nyhetsbrev – helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy..

Caroline blir besviken på att Joacim har andra planer och tankar om vad som ska göras här näst i huvudet än vad hon själv har.

– Jag tycker nog att du ska slipa och måla den där taklisten där inne, säger Joacim i programmet när de planerar för morgondagens aktiviteter.

Annons

– Jag ska slipa taklisten? Fy fan vad tråkigt att slipa taklisten, svarar Caroline då och fortsätter:

– Men vi kom ju överens om att vi skulle måla ihop.

Joacim anser att bygget stannar av, att det tar onödigt med tid. Och Caroline i sin tur håller inte med. När renoveringen väl pausats för dagen har Caroline och Joacim även där delade åsikter om vad som ska ske i hemmet.

Medan Caroline anser att deras tid tillsammans på kvällarna är den mest värdefulla tiden ihop är Joacim oftast trött efter allt arbete med renoveringen och prioriterar gärna att sova.

FOTO: TV4

Annons