LÄS MER:Alla ledtrådar i Masked singerRobinson 2024Gift vid första ögonkastetBachelorette 2024Irma LehtosaloEurovision Song Contest
Festis marknadsföring banner

TV4-parets konflikt som tittarna inte får se

26 aug, 2018 
AvAgnethe Alm
Bondeparet Joacim Rickling och Caroline Kejbert konflikt
I Bondeparet på TV4 play filmar Joacim Rickling och Caroline Kejbert sin vardag. Men att filma sitt liv från morgon till kväll är inte alltid helt lätt.
Annons

Turturduvorna Joacim Rickling, 27, och Caroline Kejbert, 28, fann varandra i Bonde söker fru 2017. Nu har de fått sitt egna program där tittarna kan följa deras kärleksresa, men också deras stora renoveringsprojekt och livsverk – att förvandla Joacims familjegård till deras gemensamma hem. När paret inledde renoveringen var det många som tänkte att det skulle bli slutet på deras förhållande.

– Många tror nu att ”de skjuter sig själva i foten här nu, de där kommer gå skilda vägar”. Det tror jag faktiskt, säger Caroline i premiäravsnittet av Bondeparet på TV4 play.

I programmet följer kamerorna med i allt – från morgon till kväll.

Få vårt nyhetsbrev – helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy..

– Allt från att köra traktor, snickra och pussas, säger Joacim Rickling till Hänt.

Joacim förklarar att programmet blir ganska privat, eftersom han och Caroline filmar med egna handkameror när filmteamets kameror inte är där.

– Jag tror att tittarna kommer uppleva att de kommer väldigt nära oss, säger Joacim.

Annons

Men att filma allt man gör har inte varit helt lätt alla gånger. Ibland har paret varit oense om vad som är okej att visa upp och inte.

– Ja, det är ju en scen som är rätt hemsk tycker jag. Det är ju när jag sjunger ut rätt skapligt i duschen, så jag kanske blir antagen till Idol nästa år, det vet man ju inte. Jag själv tyckte att det var hemskt, men Carro tyckte att det var jättekul.

– Jag fick gömma kameran direkt efteråt så han inte gick in och smygraderade någonting, förklarar Caroline.

När Hänt frågar om det alltid är härligt och bra i relationen berättar bondeparet att de självklart gnabbar ibland. Men inte särskilt mycket.

– Jag tänkte också det när vi drog igång den här renoveringen och projektet att har hon någon dålig sida så lär ju den komma fram. Men nu har det ju gått 1,5 år och jag har inte hittat en enda dålig sida. Det är helt otroligt, säger Joacim.

– Nej, det jobbigaste vi varit med om under serien är när vi kommer i diskussioner om färgval eller tapetval eller vem som ska slipa, säger Caroline.

Men bortsett från diskussioner om renoveringen är det mest småsaker i vardagen som kan få dem att börja bråka.

– Vi båda kan väl bli stressade och speciellt under det här projektet. Det har varit en hel del stress, det ska man inte sticka under stolen med, säger Caroline.

Se bönderna som ni kommer att få följa i Bonde söker fru 2018:

FOTO: Ibl, TV4

Annons