TV4-paret avslöjar sin graviditet – nu flyttar de

Let's dance-paret Jonathan och Oksana utökar familjen. Nu avslöjar de att 2-åriga dottern Olivia ska bli storasyster. – Det känns helt fantastiskt, säger Jonathan till Hänt.

Annons:
Mirakeltanningen nu i Sverige – bli perfekt brun utan kladd – just nu 20% rabatt med kampanjkoden ”idol”

Snacka om bebislycka! Nu avslöjar “Let’s dance”-paret Jonathan Näslund, 31, och Oksana Spichak, 29 att de ska bli föräldrar igen. Paret, som sedan tidigare har dottern Olivia, 2, tillsammans väntar nu ett till barn. Bebisen är beräknad att komma i början av april 2018.

– Det känns helt fantastiskt! Jag var pappaledig efter “Let’s dance” i våras och känner att jag kommit in i papparollen. Det ska bli jättekul, säger han till Hänt.

Hur mår familjen?

– Det har varit en hel del illamående här hemma kan jag säga, men nu har det lugnat ner sig och jag har fått min fru tillbaka! Och Olivia är supertaggad på att få ett syskon, säger han och fortsätter:

– Magen växte så fort att vi började tänka att det kunde vara flera, men det är bara en. Så det ska vi nog kunna hantera!

Både Jonathan och Oksana har meriter som dansare i Let’s dance där de lagt ner all sin tid på att lära kändisar som Molly Sandén, “Robinson”-Robban och Isabella Löwengrip att dansa. Så sent som i våras tog sig Jonathan Näslund till en tredjeplats i dansprogrammet tillsammans med Ellen Bergström.

Förutom en kommande bebis, så är Jonathan och Oksana också mitt uppe i en flytt. I december byter de sin fyra i Stockholm mot ett hus som passar hela familjen.

– Vi har varit sugna på hus ganska länge och köpte nyproduktion för ett år sen. Så det är inte på grund av graviditeten som vi flyttar, men det är väl kanske det som gör att vi tycker att det passar extra bra. Vi flyttar i december så vi kommer hinna komma i ordning innan bebisen kommer i början av april, säger Jonathan till Hänt.

Stort grattis önskar vi!

LÄS OCKSÅ: Tv-mammornas kritik mot TV3 – tvingades dejta dömd man i “Ensam mamma söker”

LÄS OCKSÅ: Sanningen om trekanten i Paradise Hotel – därför stoppades den

FOTO: Ibl, Instagram