TV4-mamman Madeleine Ilmruds nakenbild efter 10 barn

10-barnsmamman Madeleine Ilmrud, från Familjen Annorlunda på TV4, visar nu upp sin kropp efter alla graviditeter.

Familjen Ilmrud har vi kunnat följa i tv-serien Familjen Annorlunda på TV4. Nu visar 10-barnsmamman Madeleine Ilmrud upp sin kropp efter alla graviditeter.

För ett och ett halvt år sedan välkomnade familjen Ilmrud från Motala sitt tionde barn, dottern Mathilde-Isabelle. Men tio graviditeter sätter sina spår på kroppen, det menar i alla fall mamma Madeleine Ilmrud, 36, vars hektiska liv vi kunnat följa i TV4-programmet Familjen Annorlunda.

Annons: Här är årets mest omtalade hårborste – så ger den dig platt hår på bara någon minut!

På sin Instagram har hon lagt upp en svartvit nakenbild på sig själv. Hon skriver:

“Det här med kroppen, olika kroppsformer och kroppshetsen i samhället idag. Jag har fått nog, och kan nog faktiskt inte bry mig mindre längre! För ett par år sedan hade jag ALDRIG(!) lagt ut den här bilden med den övervikt jag har. Jo för enligt skalan så lider jag av övervikt och enligt samhällets kroppshets så är jag fet!” skriver hon och förklarar att hon alltid tyckt om att träna.

“Men med åren och efter 10 barn så ändras kroppen, det är ju inget konstigt. Men det ville jag inte acceptera för några år sedan. Man jämför sig själv med andra och vad man var för flera år sedan. Man jämför sig själv med vad media matar en med – kroppsideal!”

Madeleine Ilmrud fortsätter att berätta att hon tränade väldigt mycket för sju år sedan, när hennes tvillingar Charlie och Colin var runt ett år gamla. Till slut blev det ett tvång.

“Hela mitt liv kretsade kring min träning, inte för att jag tyckte det var roligt utan för att jag tvingade mig själv att göra det för att jag inte ville vara fet längre! Jag vägde då exakt lika mycket som jag gör på bilden här ovan, precis lika mycket som jag väger idag. Jag skäms över att jag ens tänkte så, att jag ens hade dom tankarna. Men det slog över till slut! Jag kunde börja gråta som ett barn om jag inte fick till träningen på kvällen efter att barnen somnat! Då var jag tvungen att köra dubbla pass på morgonen därpå. Och även om jag gjorde det så kunde jag störa mig på ”missen” i flera dagar efteråt. Till slut planerades hela livet efter träningen och komplimangerna som kom med viktraset blev som en drog. Det kändes ju helt plötsligt fantastiskt att både få uppmärksamhet och självförtroende.”

Idag har Madeleine Ilmrud hittat ett sundare förhållningssätt vad gäller sin hälsa och sätter inte upp några regler för sig själv.

“Jag är den jag är oavsett övervikt eller magrutor och jag tränar bara för att det är roligt och bara för min egna skull! Sluta med hetsen och sluta med alla knäppa regler! Livet är för kort, njut istället!” skriver hon.

Helt rätt! Vi på Hänt tycker att Madeleine Ilmrud ser helt fantastisk ut, tio barn eller ej!

Missa inte de största snackisarna i nöjesvärlden just nu:

LÄS OCKSÅ: TV4-mamman Sindy Niklassons nya rumpa – livesände ingreppet

LÄS OCKSÅ: Efter skilsmässan: TV4-mamman Matilda Nikula oigenkännlig

FOTO: IBL, Instagram