LÄS MER:Pernilla WahlgrenGift vid första ögonkastetSå bor kändisarnaExklusivt på HäntAllsång på SkansenSommar i P1

TV4-mamman Sindy Niklassons nya rumpa – livesände ingreppet

28 sep, 2018 
AvAngelica Jaako Billenman
Sindy Niklasson från TV4-serien Unga föräldrar har förstorat rumpan och sänt det live på sin Instagram.
Sindy Niklasson, känd från TV4-serien Unga föräldrar, hymlar inte att hon gillar att lägga sin under kniven, och nu har hon gjort en livesänd plastikoperation, för andra gången.
Annons

Sindy Niklasson, 25, dåvarande fästmannen Michael ”Kniv-Micke” Sjöberg, 27, och deras son Lucifer kunde man följa i TV4-serien Unga föräldrar 2015. När kamerorna slocknade fick paret ytterligare ett barn, sonen Luna, men i våras gick Sindy och Kniv-Micke skilda vägar. Sedan dess har Sindy funnit kärleken på nytt i Kevin Ford.

Nu befinner sig Sindy och Kevin tillsammans med Sindys kompis Chatarina Lundin i Istanbul, Turkiet, där båda tjejerna återhämtar sig efter olika plastikoperationer. Sindy Niklasson berättade redan i början av månaden att hon tänkte åka med Chatarina till den turkiska staden för att förstora rumpan.

Få vårt nyhetsbrev – helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy..

“Är så taggad att äntligen få berätta för er att jag ska åka till Istanbul i slutet av månaden och göra en Brazilian butt lift med implantat” skrev hon på sin Instagram och berättade att hon tänkte live-sända operationen på sin Instagram story.

Nu visar hon upp resultatet av den nya rumpan på sin Instagram. För tre dagar sedan lade hon ut en bild iförd ett par träningsbyxor och igår lade hon upp en film där hon är naken och visar baken.

Annons

“Läker fortfarande… En tjuvtitt” skrev hon varpå hon fick flera kommentarer om det gör ont.

“Inte farligt! Tar bara muskelavslappnande och Voltaren just nu för smärtan och är uppe och går ofta utan problem!” svarar hon följarna.

https://www.instagram.com/p/BoO-be3H-F9/?taken-by=sindyniklasson

Det här är andra gången Sindy Niklasson livesänder en plastikoperation. I våras gjorde hon detsamma när hon opererade brösten och gillar inte att hymla för sina 62 500 följare på Instagram.

– Jag är alltid öppen med det jag gör på mina sociala medier. Bandet jag har skapat med mina följare är att alltid vara öppen och ärlig och inkludera dem. Varför ska jag gömma att jag opererar mig? berättade hon i våras för Expressen.

Missa inte de största snackisarna i nöjesvärlden just nu:

FOTO: TV4, Instagram

Annons