TRENDAR JUST NU!Melinda JacobsAlla ledtrådar i Masked singerRobinson 2024Gift vid första ögonkastet

TV4-mamman Caroline Kejbert om kaoset med dottern under resan

16 jun, 2019 
TV4- mamman Caroline Kejbert talar utom kaoset med dottern under resan
Bonde söker fru-profilen Caroline Kejbert berättar nu om hur det var att resa med dottern Wilda för första gången. En sak är hon säker på – hon kommer inte att köpa italienska blöjor igen. ”De var lite annorlunda än de här hemma som vi är vana vid”, skriver hon i ett inlägg på sin blogg.
Annons
Bondeparets miss - dottern Wilda missade sitt eget dopBrand logo
Bondeparets miss - dottern Wilda missade sitt eget dop

Bonde söker fru-paret Caroline Kejbert, 29, och Joacim Rickling, 27, fann kärleken i TV4-programmet 2017. Efter inspelningarna flyttade paret ihop och i början av året fick paret sitt första barn, dottern Wilda. Nu har paret även varit på sin första utlandsresa tillsammans med dottern. I ett inlägg på sin blogg berättar Caroline Kejbert om ett blöjkaos som uppstod när deras svenska blöjor tog slut precis innan hemresan.

”Vi hade fått slut på våra blöjor som vi hade med så sista dagen fick vi kliva in på de italienska blöjorna som faktiskt var lite annorlunda än de här hemma som vi är vana vid, eller ja de var framförallt mycket tunnare. Så på hemresan hände en liten olycka i Jockes knä”, skriver hon.

Wilda fick åka naken till sist

Caroline Kejbert skriver att hon hört att det är vanligt att bebisar blir oroliga i magen av att flyga, men att Joacim Rickling var övertygad om att läckaget var på grund av den italienska blöjan. Väl hemma i Sverige var de tvungna att byta blöja i bilen – återigen till en italiensk variant.

Annons

Få vårt nyhetsbrev – helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy..

”Det resulterade i att Wilda fick åka naken hem i en ny blöja. Vi hade slut på extrakläder i väskan, haha! Men det var så varmt ute så det gjorde ingenting, och Wilda var gladare än någonsin när jag hoppade in i bilen”, skriver Caroline Kejbert.

Förutom att ta med sig extra blöjor tipsar även TV4-mamman om en lite speciell barnsäng.

“Jag ett superbra tips som jag har fått av en kompis då vi inte hade någon barnsäng i lägenheten som vi hyrde. Vi kunde heller inte ha Wilda mellan oss då sängarna gick att dra isär sådär dumt. Men då körde vi på den här plan b och det gick galant. Vi tog alltså ur våra kläder ur ena delen av resväskan och bäddade ner mjuka dynor i den halvan, och så hade vi med Wildas eget lilla täcke och kudde som vi la ovanpå och sen fick hon sova i resväskan. Haha, det låter så sjukt men det gick jättebra och Wilda tyckte att det var så mysigt! Blev som ett litet nest för henne. Så det är ett tips om ni inte har barnsäng i boendet“.

Var rädda för en jobbig flygresa

Men allt som allt verkar Wildas första resa ha gått bra. Caroline Kejbert var orolig innan resan för att dottern skulle bli ledsen och skrika på flyget och störa andra passagerare, men istället var Wilda hur lugn som helst.

Hon verkade inte ens märka av att vi flög, varken ditresan eller hemresan“, skriver hon.

FOTO: Karin Törnblom/TT

Annons