Artikeln innehåller reklamlänkar
TRENDAR JUST NU!Melinda JacobsAlla ledtrådar i Masked singerRobinson 2024Gift vid första ögonkastet

Caroline Kejbert om att se Joacim kyssa en annan: ”Konstigt”

20 jun, 2019 
https://image.hant.se/image-4948149?imageId=4948149&width=1320&height=689
Lina Arvidsson
Caroline Kejbert i Bondeparet på TV4
För två år sedan träffades Caroline Kejbert och Joacim Rickling i TV4:s Bonde söker fru. Efter speeddejter, gruppdejter och vanliga dejter under sommaren 2017 blev de också ett par. Men mycket hände innan dess. Nu avslöjar Caroline Kejbert hur det kändes att se Joacim kyssa en annan kvinna i tv.
Annons
Bondeparets miss - dottern Wilda missade sitt eget dopBrand logo
Bondeparets miss - dottern Wilda missade sitt eget dop

Caroline Kejberts, 29, liv har förändrats i grunden under de senaste två åren. Sommaren 2017 åkte hon till Sundbyholms slott för att träffa bonden Joacim Rickling och delta i inspelningen av Bonde söker fru på TV4.

Trots att Joacim Rickling hoppat in i Bonde söker fru i sista minuten fick han mängder av brev från kvinnor som ville träffa honom. Bland dessa valde han sedan ut de brevskrivare han ville träffa – och Caroline Kejbert var en av dem.

Få vårt nyhetsbrev – helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy..

Nu bor paret tillsammans i Joacim Ricklings släktgård, Tuna gård, och i vintras föddes parets första barn, Wilda. Att det gick så snabbt att få barn är egentligen inte så konstigt. Ämnet tog Joacim upp när de först träffades.

– Redan på gruppdejten tog Jocke upp att jag var två år äldre och undrade hur jag såg på barn. ”Det får dröja”, sa jag då. Vi var så rädda att det skulle komma med i tv för det känns så fånigt att prata om barn det första man gör, säger Caroline Kejbert i en intervju i tidningen Mama.

Annons

Fler kvinnor under inspelningen

Trots att det blev Caroline och Joacim till slut fanns det ju andra kvinnor med i bilden från början. Under inspelningen flyttade Caroline Kejbert och tre av de andra brevskrivarna in med Joacim på hans gård där de skulle lära känna varandra bättre.

Caroline visste inte då vad som hände mellan Joacim Rickling och de andra när hon inte var med. Men när de i efterhand såg programmet fick hon se honom kyssa en av de andra tjejerna, som också heter Caroline.

– Det kändes lite konstigt när vi såg det på tv sedan, när vi redan var ett par… säger Caroline Kejbert.

Efter inspelningen av Bonde söker fru fick Caroline en nyckel till Joacims hus, hon flyttade in och blev snart gravid. När Wilda föddes den 3 januari förändrades deras liv för alltid. Och i och med dotterns födseln förändrades också relationen.

– Vi pratade innan om att det här kommer bli en omställning i vår relation och våra liv, det måste vi vara beredda på, och att den första tiden kommer vara tuff, men att vi måste hitta vår gnista i det här ändå. Det tycker jag att vi har gjort jättebra. Jag tror att kommunikation är A och O i ett förhållande, säger Caroline Kejbert.

FOTO: TV4

Annons