TV4 i krismöte – Linda Pira nära missa direktsändningen efter beskedet

Linda Pira tvingades lämna landet direkt efter förra veckans "Stjärnornas stjärna" i TV4. In i det sista var det osäkert om hon skulle hinna till lördagens direktsändning, och TV4 kallade till krismöte.

Kvällens Stjärnornas stjärna i TV4 var nära att tvingas genomföras utan en av artisterna. Linda Pira lämnade nämligen Sverige direkt efter förra helgens sändning på grund av familjeskäl, en nära anhörig hade blivit svårt sjuk.

Linda Pira har sedan dess befunnit sig utomlands och in i det sista var det tveksamt om hon skulle kunna ta sig till TV4:s sändning överhuvudtaget. Ett orosmoln som tvingade produktionen till ett samlat krismöte om denna veckas lördagsfinal.

”Ja, vi har haft krismöten på TV4. Men det har funnits utarbetade planer hur vi skulle agera om inte Linda skulle ha kommit tillbaka, även fast det såklart hade ställt produktionen på ända. Vi är superglada att hon är här!”, skriver Hans Abrahamsson, exekutiv producent, i ett sms till Aftonbladet.

För som alla kan se är Linda Pira på plats, hon landade i Sverige under långfredagen. Däremot har hon inte kunnat träna med veckans expertcoach Joacim Cans, sångare i hårdrocksbandet Hammerfall.

Linda Pira säger till Aftonbladet att hon så klart är lite orolig för att hon inte kunnat öva lika dedikerat som de andra artisterna, men samtidigt försöker hon fokusera på sin uppgift.

”Jag ska försöka koppla bort det andra, livet måste ändå rulla vidare. Jag älskar att stå på scen och sjunga och kommer ge allt ikväll”, skriver hon i ett sms.

HETAST PÅ HÄNT TV: Smail avslöjar: “Jag och Emma har gjort slut”

LÄS OCKSÅ: Linda Pira avslöjar hemliga kärleken – artisten är hennes nya pojkvän: ”Det bara hände”

LÄS OCKSÅ: Peg Parneviks ärliga ord om sin ätstörning – berättar för första gången

FOTO: TV4

SENASTE NYTT!