LÄS MER:Pernilla WahlgrenSå bor kändisarnaExklusivt på HäntAllsång på SkansenSommar i P1

TV4 i krismöte – Linda Pira nära missa direktsändningen efter beskedet

31 mar, 2018 
Malin Ljung
Linda Pira tvingades lämna landet direkt efter förra veckans "Stjärnornas stjärna" i TV4. In i det sista var det osäkert om hon skulle hinna till lördagens direktsändning, och TV4 kallade till krismöte.
Annons

Kvällens Stjärnornas stjärna i TV4 var nära att tvingas genomföras utan en av artisterna. Linda Pira lämnade nämligen Sverige direkt efter förra helgens sändning på grund av familjeskäl, en nära anhörig hade blivit svårt sjuk.

Linda Pira har sedan dess befunnit sig utomlands och in i det sista var det tveksamt om hon skulle kunna ta sig till TV4:s sändning överhuvudtaget. Ett orosmoln som tvingade produktionen till ett samlat krismöte om denna veckas lördagsfinal.

Få vårt nyhetsbrev – helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy..

”Ja, vi har haft krismöten på TV4. Men det har funnits utarbetade planer hur vi skulle agera om inte Linda skulle ha kommit tillbaka, även fast det såklart hade ställt produktionen på ända. Vi är superglada att hon är här!”, skriver Hans Abrahamsson, exekutiv producent, i ett sms till Aftonbladet.

För som alla kan se är Linda Pira på plats, hon landade i Sverige under långfredagen. Däremot har hon inte kunnat träna med veckans expertcoach Joacim Cans, sångare i hårdrocksbandet Hammerfall.

Annons

Linda Pira säger till Aftonbladet att hon så klart är lite orolig för att hon inte kunnat öva lika dedikerat som de andra artisterna, men samtidigt försöker hon fokusera på sin uppgift.

”Jag ska försöka koppla bort det andra, livet måste ändå rulla vidare. Jag älskar att stå på scen och sjunga och kommer ge allt ikväll”, skriver hon i ett sms.

FOTO: TV4

Annons