Artikeln innehåller reklamlänkar

Linda Pira avslöjar hemliga kärleken – artisten är hennes nya pojkvän: "Det bara hände"

Kärleken slog ner som en blixt från klar himmel. Nu är rapparen Linda Pira sambo med hiphop-kollegan Dani M.

Rapparen Linda Pira, 32, är en av artisterna i ”Stjärnornas stjärna” på TV4. Och för Hänt berättar artisten som slog igenom stort för fyra år sedan då hon vann en grammis för ”Årets nykomling” hur det känns att tävla i sång mot en massa duktiga sångare trots att hon är rappare:

– Det är jättepirrigt, men också kul. Alla som är med är för mig väldigt stora artister. Så att få representera min genre här känns fett bra.

Faktum är att Linda under uppväxten egentligen ville sjunga, inte rappa:

– Min stora dröm som liten var att bli sångerska. Jag gick till sångpedagoger, men kände aldrig att det höll riktigt. Rappen fanns naturligt för mig från början så den har alltid varit ett säkert kort… Men jag fortsätter jaga min dröm. Jag vill fortfarande lära mig sjunga bra.

Annons:
Här är årets mest omtalade hårborste – så ger den dig platt hår på bara någon minut! (länk till Aller media shop)

2013 blev hon mamma till tvillingarna Kyiam och Daviel, 4, med exet Teddy Vidal, 30. Men sedan två år tillbaka är det slut och nu avslöjar artisten att hon har en ny pojkvän, nämligen hiphopkollegan Daniel ”Dani M” Monserrat, 28:

– Vi är sambo och har varit tillsammans lite över ett år. Han är också artist, hiphopare och vi har känt varandra sen jag började med hiphop. Vi hade aldrig någon tanke på att bli ihop. Det bara hände från ingenstans.

Som tur är fungerar även relationen med exet Teddy alldeles utmärkt:

– Vi bor jättenära varandra. Det är bara ett hus emellan så det har funkat jättebra med barnen. Jag tror aldrig jag hade kunnat vara artist om jag inte haft det stödet. Han ställer alltid upp. Så jag har det jättebra.

Några fler barn är däremot inte Linda sugen på att skaffa med sin nya älskling Dani. I alla fall inte just nu:

– Drömmen innan jag blev mamma var att ha 100 barn, men nu när jag har två vet jag hur mycket dom behöver från mig. Att skaffa ett till nu skulle bara vara taskigt mot dom två jag redan har och mot mig själv eftersom jag vill kunna satsa på min karriär… Men senare i livet man ju aldrig vad som händer.

Linda Pira vet vad hon vill framöver.

Linda PiraPressträff för Stjärnornas stjärna. Stockholm 2018-03-15.Foto © Eero Hannukainen EEROBILD AB IBL

Hon slog igenom 2014. Här på Bråvalla-festivalen 2015.

Linda Pira och Teddy Vidal med barnen Daviel och Kyiam påpremiären av "Zootropolis" 2016.

I ”Andra chansen” 3 mars uppträdde Linda med nya pojkvännen Dani M.

På efterfesten till ”Andra chansen” i Kristianstad 2018 visade de sin kärlek öppet, men faktum är att de varit ett par i ett år.

Linda Pira med LaGaylia Frazier, Ace Wilder, Ola Salo, Roger Pontare, Wiktoria Johansson, Tommy Nilsson och Casper Janebrink som hon tävlar mot i ”Stjärnornas stjärna”. 

I premiären av ”Stjärnornas stjärna” sjöng Linda Pira Dolly partons ”Jolene”.

LÄS OCKSÅ: Linda Pira om sin tuffa uppväxt: ”Föräldrarna förbjöd sina barn att leka med mig”

Foto: IBL

SENASTE NYTT!