TV4-bonden Sigrid Bergåkras sorg – pojkvännens otrohet avslöjad: "Väldigt ledsen"

Sigrid Bergåkra, 45, sökte kärlek i TV4 under Bonde söker fru 2016. Det slutade med att hon fann Pål Mases, men deras relation tog slut under vintern.

Nu öppnar TV4-bonden upp om nitarna hon tidigare gått på i kärlekslivet. I en intervju med Expressen berättar Sigrid att hon blivit sviken rejält i ett tidigare förhållande. Hon berättar att hon i början av relationen var hejdlöst förälskad i mannen som verkade perfekt och knappt kunde tro att det var sant, men att det efter en tid började dyka upp vissa varningssignaler.

– Han lovade mig ett liv tillsammans och att vi skulle bo tillsammans. Alla saker som jag hade längtat efter, det drog han tillbaka, säger hon.

 

Relationen gick från sagolik, till att han inte ville ses tillsammans med henne bland andra personer. I samma veva ska Sigrid ha börjat se de oroväckande signalerna, och mycket riktigt fanns det en mörk hemlighet hon inte visste om.

 

Till slut gick det så långt att expojkvännen inte ville ses offentligt tillsammans, inte på restaurang och inte ute på stan.

Sigrid Bergåkra började ana oråd – och fick sina farhågor besannade.

– Det visade sig finnas en till kvinna i hans liv, eller kanske var de flera, säger hon.

Sigrid minns än idag hur ont det gjorde i hjärtat när hon fick reda på sanningen, och hon ser nu hur hon den hårda vägen lärt sig att ärlighet varar längst.

– Jag blev väldigt ledsen över att någon väljer att göra så här som han gjorde mot mig, i stället för att vara rak och säga att man tycker om två kvinnor samtidigt och behöver fundera en tid.

 

Vilken relation det handlar avslöjar hon inte.

FOTO: TV4

 

SENASTE NYTT!