Sigrid Bergåkra i tårar: Därför är jag med i Farmen VIP

Sigrid Bergåkra kan inte hålla tillbaka tårarna när hon avslöjar sanningen om varför hon är med i Farmen VIP.

Under söndagskvällen är det dags för det tredje avsnittet av Farmen VIP, där kändisar gör upp om vem som är den ultimata farmaren och som är mest kunnig om det primitiva bonnlivet förr i tiden.

En av dem som deltar är Sigrid Bergåkra, som blev känd för svenska folket när hon för två år sedan sökte kärleken i “Bonde söker fru”.

Någon långvarig kärlek fann hon inte, men Sigrid blev så pass känd att hon fick frågan om att vara med i kändis-Farmen som spelades in under sommaren 2017.

I kvällens avsnitt av Farmen VIP berättar en tårögd Sigrid om varför hon är med i produktionen – och framför allt att det samtidigt är de personerna som gör att hon inte känner sig hel.

– Jag saknar barnen, jättemycket, säger hon med tårar i ögonen och fortsätter:

– De är fortfarande ganska små och de göra en massa framsteg som jag inte vill missa. Så jag saknar dem jättemycket.

Samtidigt är det också de tre döttrarna som gör att hon överhuvudtaget är med i Farmen, för att bana väg för deras framtid och vara en förebild.

– Att visa att deras mamma gör saker som jag vill att de gör när de blir vuxna, göra saker för sig själva. Vara starka. Vara modiga. Det är kanske jag vad jag vill förmedla till dem när jag är med i en sådan här grej, säger Sigrid Bergåkra.

HETAST PÅ HÄNT TV: Penny Parnevik om åldersskillnaden till 17 år äldre kärleken Douglas Murray

LÄS OCKSÅ: Ola-Connys avslöjande om relationen – efter Farmen VIP: ”Småkär i Sigrid”

LÄS OCKSÅ: Sigrid Bergåkras gård i brand – TV4-bondens chock: ”En stor tragedi”

FOTO: TV4

 

 

SENASTE NYTT!