Artikeln innehåller reklamlänkar

Ola-Connys avslöjande om relationen – efter Farmen VIP: "Småkär i Sigrid"

Känslorna blossade upp under inspelningen av Farmen VIP. Nu berättar Ola-Conny Wallgren om känslorna och relationen till Sigrid Bergåkra.

“Ullared”-profilen Ola-Conny Wallgren, 54, klev förra veckan in i Farmen VIP 2018 och skapade genast rubriker. Dels för att han blev storbonde, men även för att det började spekuleras i att det fanns en romans med Camilla Henemark. Men nu visar det sig att Ola-Conny har en del av sitt hjärta hos en helt annan deltagare – nämligen “Bonde söker fru”-profilen Sigrid Bergåkra, 45.

Nu avslöjar han att han haft koll på TV4-bonden sedan tidigare. Ola-Conny såg Sigrid när hon sökte kärleken i tv för två år sedan och fattade direkt tycke för henne. Och de känslorna blev starkare när han mötte henne i verkligheten.

Annons:
Här är årets mest omtalade hårborste – så ger den dig platt hår på bara någon minut! (länk till Aller media shop)

– Jag tyckte väldigt mycket om Sigrid, det kan jag villigt erkänna. Jag får nog erkänna att jag blev lite småkär. Jag blev nästan avundsjuk på killarna som fick träffa henne i ”Bonde söker fru”, säger han till Aftonbladet.

Tyvärr säger Ola-Conny att relationen efter sommarens inspelning inte ska lett någon vart. De två ska inte ha haft kontakt efter att de lämnade Farmen-gården.

– Jag tror inte hon kände samma sak, man gick ju inte där och var så snygg precis. Man ser bättre ut i dag, även om det inte är det som det hänger på, säger han.

Här är alla kändisar som är med i Farmen VIP:

Camilla Henemark

Samir Badran

Sigrid Bergåkra

Yvonne Ryding

Patrik Sjöberg

Klara Svensson

Ola-Conny Wallgren

Felicia Bergström

Glen Hysen

Ben Mitkus

HETAST PÅ HÄNT TV: My Karlberg om uppbrottet från Ben Mitkus

LÄS OCKSÅ: Oväntade kändisflörten under inspelningarna av ”Farmen VIP”: ”Extremt sexig”

LÄS OCKSÅ: Skarp kritik mot TV4 – serverade utrotningshotat djur i Farmen: ”Första och sista gången”

FOTO: TV4, Ibl

 

FRÅN FÖRSTASIDAN