Artikeln innehåller reklamlänkar
TRENDAR JUST NU!Alla ledtrådar i Masked singerRobinson 2024Gift vid första ögonkastetBachelorette 2024Irma Lehtosalo

TV4-bonden Per-Ola avslöjar nya kärleken – tidigare skönhetsdrottningen

08 jul, 2018 
AvOla Lagerström
Pär-Ola Nyström har några krashade relationer bakom sig sedan sin medverkan i Bonde söker fru. Men nu har han hittat kärleken igen, i en tidigare skönhetsdrottning...
Annons

Hoppryttaren Pär-Ola Nyström, 43, går till historien som tidernas mest rubrikskapande ”Bonde söker fru”-kändis.

Sommaren 2011 blev han upp över öronen förälskad i Louise ”Lollo” Löfgren, 35. Under tv-bröllopet i Lindome kyrka var inte ett öga torrt, men hösten därpå lämnade Louise plötsligt hästgården och flyttade hem till sin mamma.

Lite längre fram – efter en misslyckad återförening – var skilsmässan ett faktum och Pär-Ola fann i stället kärlekslyckan med hemvårdsbiträdet Nathalie Olsson, 26. Då – sommaren 2014 – verkade alla bitar ha fallit på plats för den kärlekstörstande tv-bonden.

Få vårt nyhetsbrev – helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy..

 – Jag har aldrig haft det så här bra, sa Pär-Ola med eftertryck.

Nu kan dock Hänt avslöja att Pär-Ola och Nathalie gått skilda vägar. Separationen ägde rum i vintras, men Pär-Ola har ingen anledning att hänga läpp. Tvärtom! Förklaringen? Han har en ny flickvän! Pär-Ola vill inte röja nya flickvännens identitet, än mindre visa upp henne på foto, men låter oss veta att hon är ”något yngre” än han är.

Annons

”Jobbar som läkare. Ej uppvuxen i Sverige. Var med bland de fem sista i uttagningen till Miss World en gång i tiden. Har häst sedan länge men är ingen tävlingsryttare. Har barn vilket är ett plus så klart. Hon är något snyggare än Carmen Electra, tycker jag. Väldigt snäll och trevlig. Omtänksam”, sammanfattar Pär-Ola i ett sms till Hänt.

Kärlekskarusellen snurrar vidare… Stort lycka till önskar vi på redaktionen!

FOTO: Ibl

Annons