Artikeln innehåller reklamlänkar

TV4-bonden Leonoras ord efter tittarnas anklagelser – ryter ifrån efter kritiken

Leonora Vilhelmsson fick motta hård kritik efter att hennes comeback i Bonde söker fru avslöjats av Linda Lindorff. Nu svarar skogsbonden på kritiken och ger sin syn på saken.

Leonora Vilhelmsson, 41, blev en av de mest populära profilerna i förra årets omgång av Bonde söker fru. Detta trots att hon hoppade av efter bara två avsnitt.

Utan programmets vetskap träffade hon på egen hand en av brevskrivarna och föll för henne. Under hösten tog dock relationen slut och Leonora Vilhelmsson är återigen singel.

Nu gör hon comeback i Bonde söker fru 2018 för att hitta sin stora kärlek.

Efter beskedet från TV4 fick Leonora Vilhelmsson ta emot kritik för sin nya medverkan. Arga tittare har skrivit på programledaren Linda Lindorffs, 46, Instagramkonto och menar att Leonora redan fått sin chans. De menar också att hon, genom att hoppa av programmet, brutit mot reglerna.

Annons:
Här är sommarens mest omtalade – och viktigaste – armband (länk till Aller media shop)

Linda Lindorff gick då in och försvarade Leonora.

Nu kommenterar Leonora Vilhelmsson själv kritiken som hon fått motta.

Vad är det människor inte förstå? Vilka som ska medverka avgör varken dom eller vi. Det finns en produktion som bestämmer det. Så att skriva taskiga saker om något man inte kan påverka överhuvudtaget ser jag som en lågbegåvning“, skriver Leonora Vilhelmsson på sin blogg.

Leonora påpekar också att det är fullt frivilligt att se på Bonde söker fru och att det bara är att låta bli om man inte gillar det.

Självklart hade jag kunnat tacka nej. Men varför. Varför skulle jag missa världens chans att hitta min livs kärlek?” skriver hon.

Leonora hoppade av förra årets säsong efter att par avsnitt. Nu spekulerar hon i om det skulle ha varit bättre om hon spelat ett spel förra året och varit med trots att hon redan blivit kär i någon.

Hon understryker också att TV4 respekterade hennes beslut och att det inte var fråga om något regelbrott.

Det fanns liksom inget regelbrott som så många pratar om. Det var bara ren skär kärlek. Så ja, kom igen folket, sluta mobbas och ge våra barn en chans till att växa upp i kärlek och respekt.

Det var Linda Lindorff som meddelade att Leonora Vilhelmsson får en ny chans.

Hon hoppade av förra året för att hon trodde hon funnit sitt livs kärlek – men bara ett halvår senare var hon singel igen. Än en gång, hon ångrar inte att hon lät sig svepas med och bli kär, men faktum kvarstår – det blev inte rätt. Nu får hon chansen igen”, skrev Linda Lindorff på sin blogg.

Här är alla deltagare i Bonde söker fru 2018

Magnus, 28 år, köttbonde med skogsproduktion från Älmhult

Henrik, 34 år, skogsbonde från Karlshamn

Marie, 55 år, hästbonde från Kristianstad

Susanna, 27 år, mjölkbonde från Valdermarsvik

Per, 33 år, skogsbonde från Vimmerby

Andreas, 45 år, veterinär och hästbonde från Järna

Simon, 26 år, mjölkbonde från Öland.

Hetast på Hänt TV: VIKTOR FRISK avslöjar sanningen om relationen till sin DANSPARTNER LINN

LÄS OCKSÅ: Efter tittarnas skarpa kritik – Linda Lindorff om TV4:s beslut för Leonora

LÄS OCKSÅ: Allt du behöver för att maxa poolhänget som kändisarna

FOTO: IBL

SENASTE NYTT!