Artikeln innehåller reklamlänkar

TV4-bonden Erik Bäckman avslöjar nya kärleken: ”Föll direkt”

Erik Bäckmans nya flickvän efter Linnea Åberg

Tidigare i år bekräftade Bonde söker fru-paret Erik Bäckman och Linnea Åberg att de gått skilda vägar. Nu avslöjar Erik att han hittat kärleken på nytt.

Erik Bäckman, 23, och Linnea Åberg, 23, träffades i Bonde söker fru 2016. Efter programmet förlovade de sig och flyttade ihop i Linneas hemtrakter i Hälsingland. Kärleken spirade och paret planerade tillökning. Men sedan bröt de upp – två gånger. Andra gången var det slut på riktigt.

Anledningen till uppbrottet var, enligt Linnea, att de prioriterade olika saker i livet och att de dessutom hade olika tankar och framtidsplaner.

– Han vill ha startat sitt liv nu med någon, starta familj och allt. Men jag känner att jag behöver vara ensam och att allt har gått för fort. Det blir bara kaos av allt om vi fortsätter, sa hon till Hänt i april.

Annons: Här är årets mest omtalade hårborste – så ger den dig platt hår på bara någon minut! (länk till Aller media shop)

Erik bekräftade även han till Hänt att de separerade på grund av olikheter och att de växte ifrån varandra.

– Vi gjorde ett försök till men det blev aldrig som det hade varit.

Nu avslöjar Erik att han återigen hittat kärleken. Detta genom en mystisk bild på Instagram. På bilden står han tillsammans med sin nya kärlek på en strand med solnedgången i bakgrunden. Men vem hon är går inte att urskilja, eftersom det bara är en liten bit av hennes ansikte som syns.

I kommentarsfältet är det flera följare som snabbt börjar undra: ”Har du träffat en ny tjej?”.

När Hänt söker Erik bekräftar han att så är fallet. Tjejen på bilden är hans nya kärlek. Han poängterar att de än så länge vill hålla relationen lite hemlig, men kan ändå avslöja hur de träffades.

– Vi började skriva och sedan gick vi på en dejt och sedan föll vi båda direkt. Det var via Instagram faktiskt. Hon började följa mig och så började jag följa henne och sedan så började vi skriva och ja, så blev det så, säger han till Hänt.

Paret har träffats ett tag nu och ser över möjligheten att flytta ihop. I dag bor de bara någon mil ifrån varandra.

– Hon är så mogen och jordnära. En urgullig tjej på alla sätt, säger Erik.

Nu för tiden har Erik slutat jobba som bonde. I stället har han valt att återgå till att bara köra grävmaskin, vilket ger honom mer tid i vardagen.

LÄS OCKSÅ: Linnea om nya uppbrottet från TV4-bonden Erik – efter hans önskan: ”Blir bara kaos”

LÄS OCKSÅ: Flyt som en kändis i sommar – här är 3 måste-ha i värmen

Foto: IBL

SENASTE NYTT!