LÄS MER:Pernilla WahlgrenSå bor kändisarnaExklusivt på HäntAllsång på SkansenSommar i P1

Därför saknas Sebastian i Nyhetsmorgon

02 okt, 2018 
AvAngelica Jaako Billenman
Sebastian von Sivers Haage saknas i Nyhetsmorgon
Var är programledaren Sebastian von Sivers Haage undrar Nyhetsmorgons tittare. Sedan i mars har Sebastian lett Nyhetsmorgon, men nu har han försvunnit från rutan.
Annons

I två veckor har tittarna undrat var Nyhetsmorgon-pogramledaren Sebastian von Sivers Haage, 31, tagit vägen. Sebastian har sedan mars i år varit programledare för den populära morgonshowen, men den senaste tiden har han inte synts i rutan utan ersatts av andra programledare.

“Var är Sebastian han skulle vara programledare Må Ti ON Har den där Börjesson knuffat ut honom?” skriver en tittare på Nyhetsmorgons Facebook-sida och syftar på programledaren Jesper Börjesson, 47, som tillsammans med Soraya Lavasani, 36, ledde Nyhetsmorgon igår.

Få vårt nyhetsbrev – helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy..

Undrar jag med. En trevlig o bra programledare. Jesper är toppen också förstås!” kommenterar en annan.

Och flera tittare har samma fråga.

Men nu ger TV4 och Nyhetsmorgon svar på tittarnas frågor om Sebastian von Sivers Haage.

“Vi har många härliga programledare i vår Nyhetsmorgonfamilj. Ibland gör de andra projekt i TV4-huset. Jesper och Soraya kommer i höst till stor del att sända måndagar till onsdagar, Jenny och Steffo sänder torsdagar och fredagar. Men även Sebastian von Sivers Hage och Maria Forsblom dyker upp då och då. Helgprogrammen leds av Tilde de Paula Eby och Jenny Alversjö. Allt gott, webbredaktionen” skriver dem.

Annons

I slutet av mars i år blev det klart att Sebastian von Sivers Haage ersatte Peter Jihde, 47, som gick vidare till tv-konkurrenten TV3 efter 18 år på TV4. Inte ens Sebastians mamma, programledaren och TV4-profilen Malou von Sivers, 65, visste att sonen skulle börja jobba med Nyhetsmorgon.

Malou von Sivers var med på direktlänk när avslöjandet kom i tv:

– Sebastian har varit bra på att hålla det hemligt. Jag blir alldeles rörd. Jag önskar dig lycka till, sa hon då.

Efter sonens första Nyhetsmorgon-sändning passade hon på att hälsa till honom på TV4:s Facebook.

”Bra jobbat! Stolt”, skrev Malou von Sivers i kommentarsfältet med flera glada emojis och hjärtan.

Missa inte de största snackisarna i nöjesvärlden just nu:

FOTO: TV4, Instagram

Annons