ExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivt
TRENDAR JUST NU!Alla ledtrådar i Masked singerRobinson 2024Gift vid första ögonkastetBachelorette 2024Irma Lehtosalo

TV4 avslöjar orsaken till Tilde de Paula Ebys frånvaro i Efter fem

10 sep, 2021 
Mimmi Fouchenette
Tilde de Paula Eby.
Den populära programledaren Tilde de Paula Eby har inte synts till i sitt tv-program Efter fem på ett tag.
Nu berättar TV4 varför.
Annons
7 saker du kanske inte visste om Tilde de Paula Ebys liv och karriärBrand logo
7 saker du kanske inte visste om Tilde de Paula Ebys liv och karriär

Efter flera år i Nyhetsmorgon var programledaren Tilde de Paula Eby redo för att satsa på något nytt och år 2019 drog hon igång aktualitetsprogrammet Efter fem. Programmet har blivit en stor succé och vann bland annat Kristallen i år för årets nyhets- och aktualitetsprogram.

Nu är den sjätte säsongen av programmet i full gång men sedan säsongens start har det skett en hel del förändringar i tv-rutan. Både Tilde och Anna Brolin, 41, har synts till allt mer sällan och istället har Axel Pileby, 34, fått leda programmet vissa dagar.

Tilde de Paula Ebys frånvaro i Efter fem

Varken Tilde eller Anna har med andra ord synts till särskilt mycket i programmet hittills och i ett inlägg på Instagram har Tilde förklarat anledningen till varför de båda valt att ta en paus från programmet.

Där skriver hon att de båda har haft en fartfylld sommar med massor av jobb och att de helt enkelt behövde ta ledigt. Men i samma inlägg skriver hon också att de snart är tillbaka som vanligt.

Annons

TV4:s svar gällande Tilde de Paula Ebys frånvaro

Nu har det gått några veckor sedan Tildes inlägg men återigen saknas hon i programmet. Många tittare skriver att de saknar henne men den här gången har hon inte lagt ut någon förklaring på sociala medier. Hänt kontaktade därför TV4 för att få ett svar på var Tilde befinner sig.

TV4 svarade och förklarade att Tilde helt enkelt har ledigt och att hon kommer fortsätta vara ledig då och då under höstens säsong av Efter fem.

”Tilde sänder som vanligt måndag till onsdag men har varit och kommer vara ledig några dagar i höst. Hon är tillbaka som vanligt nästa vecka”, skriver Sofia Fritze presskontakt på TV4.

Det verkar med andra ord som att Tilde kommer att vara borta mer än vad hon har varit tidigare i Efter fem.

FOTO: Youtube, Fredrik Sandberg/TT

Annons