TRENDAR JUST NU!Alla ledtrådar i Masked singerRobinson 2024Gift vid första ögonkastetBachelorette 2024Edvin TörnblomIrma Lehtosalo

TV4 avslöjar krisen: Därför hoppade nya tv-bonden av inspelningen

05 apr, 2018 
Lina Arvidsson
Inspelningen av Bonde söker fru drar igång i sommar. Men produktionen skakas redan av ett avhopp då en av bönderna har valt att inte medverka. "Vi kommer ersätta honom men inget är klart ännu med hur och när", meddelar TV4.
Annons

I sommar drar inspelningen av Bonde söker fru igång igen. Men redan ikväll presenterar TV4 de bönder som kommer att medverka i ett eget avsnitt.

Där reser programledaren Linda Lindorff, 46, runt till de sju bönder som kommer att söka kärleken i sommar.

Vanligtvis är det åtta bönder som deltar, men Bonde söker fru har redan drabbats av ett avhopp. Programmets exekutiva producent Clara Tengbom har bekräftat avhoppet.

Få vårt nyhetsbrev – helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy..

– På grund av personliga skäl valde vår bonde bonde att inte medverka, skriver Clara Tengbom till Hänt.

För tillfället är det bara sju bönder som söker brevskrivare att träffa. Hugade tv-tittare kan skriva ett brev eller spela in en filmsnutt och skicka in till TV4 för en chans att dejta sin favorit-bonde.

Det kommer dock att komma in en åttonde bonde i Bonde söker fru så småningom.

– Vi kommer ersätta honom, men inget är klart ännu med hur och när, skriver Clara Tengbom.

Annons

Förra säsongen av Bonde söker fru drabbades också av flera avhopp. Redan efter ett par avsnitt hoppade bonden Leonora Vilhelmsson av programmet. Några avsnitt senare lämnade även bonden Fredrik Leandersson Bonde söker fru.

Här är deltagarna i Bonde söker fru 2018:

FOTO: TV4, IBL

Annons