Artikeln innehåller reklamlänkar
TRENDAR JUST NU!Melinda JacobsAlla ledtrådar i Masked singerRobinson 2024Gift vid första ögonkastet

TV4 avslöjar – hockeykillen är årets Bachelor: ”Helt obegripligt”

15 mar, 2019 
Årets bachelor 2019 Simon Hermansson
Det populära programmet Bachelor - När leken blev allvar lockar varje år många tittare. Nu avslöjar TV4 vem som kommer att söka kärleken i årets säsong som drar igång i höst.
Annons
TV4 avslöjar – hockeykillen är årets Bachelor: ”Helt obegripligt”Brand logo
TV4 avslöjar – hockeykillen är årets Bachelor: ”Helt obegripligt”

I förra årets Bachelor – När leken blev allvar var det polisen David Möller, 33, som sökte kärleken. Han lyckades till synes ha hittat den i Gabriella Bylund, 24, men i det allra sista avsnittet av programmet berättade David och Gabriella att deras relation tog slut strax efter att kamerorna stängdes av.

För David Möller har det sedan dess gått bättre på kärleksfronten. Inte långt efter att Bachelor sänts klart på Sjuan och TV4 Play avslöjade David att han har träffat en kvinna som han än idag är tillsammans med.

”Livet blir inte alltid som man tänkt sig men det har samtidigt en förmåga att i de flesta fall anpassa sig till det bättre! Så gott folk sluta inte tro på kärleken nu för denna Bachelorn är ingen Bachelor längre utan en väldigt lycklig och kär man i en relation!” skrev David Möller i ett inlägg på Instagram vid tillfället.

Annons

Få vårt nyhetsbrev – helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy..

Simon Hermansson klar för Bachelor 2019

Det har under en tid spekulerats i vem som ska ta sig an rollen som Bachelor i år. I februari meddelade Linus Wahlgren, 42, att han fått förfrågan om att vara med i programmet. Men profilen nappade dessvärre inte på erbjudandet.

Nu avslöjar TV4 vem tittarna kommer att få följa i årets säsong – och det är ingen mindre än hockeykillen Simon Hermansson, 29. I ett inlägg på Instagram skriver kanalen om den nya ungkarlen:

”Här är han – årets Bachelor: Simon Hermansson! 29-åriga hockeykillen Simon från Örnsköldsvik är årets Bachelor i Bachelor – När leken blev allvar. Tror du han är din drömkille eller känner du någon som måste söka? Se mer om honom och sök på tv4.se/bacheloor!”.

I ett pressmeddelande berättar Simon om sina tankar inför att medverka i programmet:

– Jag är så redo man kan bli att träffa någon jag kan ge mitt allt till, säger Simon till TV4.

Annons

Även Hans Abrahamsson, exekutiv producent för programmet, är taggad på att ha Simon Hermansson med på tåget.

– Simon har både den tuffa ytan och det varma inre. En hockeyhunk med ett hjärta av guld. Att han är singel är egentligen helt obegripligt. Men vi är tacksamma att han väljer Bachelor för att hitta sitt livs stora kärlek. Jag vill uppmana tjejer att söka. Den här chansen kommer inte tillbaka, säger han till TV4.

FOTO: TT, Instagram

Annons