Artikeln innehåller reklamlänkar
TRENDAR JUST NU!Alla ledtrådar i Masked singerRobinson 2024Gift vid första ögonkastetBachelorette 2024Irma Lehtosalo

Linus Wahlgren erbjuden att bli nästa Bachelor på TV4: "Har väntat"

17 feb, 2019 
AvSarah Mansouri
Linus Wahlgren har fått frågan om att vara nästa Bachelor på TV4
Nyligen delade Linus Wahlgren med sig av ett sms han fick - han blev tillfrågad till att vara nästa Bachelor. Men istället tycker han att det knäcket borde gå till storebror Niclas Wahlgren.
Annons

Dagen efter alla hjärtans-dag fick Linus Wahlgren, 42, ett sms. Men det var inte ett romantiskt kärleks-sms, även fast det handlade om kärlek på sätt och vis.

”Hej Linus! Jag heter Caroline och hör av mig från ett tv-produktionsbolag som heter Warner Bros. Vi letar just nu efter en ny Bachelor och jag fick tips om dig. Är du singel och intresserad?”, stod det i meddelandet, som Linus delade med sig av på en bild på sin Instagram.

”DÄR kom jobbförfrågan som jag väntat på i alla år!”, skrev skådespelaren till bilden.

Få vårt nyhetsbrev – helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy..

Många följare fyller kommentarsfältet med vädjan om att Linus absolut borde tacka ja till förfrågan. Även många kända personer har kommenterat på bilden och tycker också att Linus borde vara nästa Bachelor.

”Haha, fan jag som tänkte söka. Nu går ju inte det. Det skulle bli lite äckligt…”, skriver storasystern Pernilla Wahlgren, 51.

Annons

”Jag kommer titta”, skriver artisten Peter Jöback, 47, och Emilio Ingrosso, 53, ger en tumme upp.

Även Jessica Wahlgren, 44, tycker minsann att ex-maken ska tacka ja:

”Kör!”

Storebror Niclas Wahlgren som nästa Bachelor

När Nöjesbladet pratar med Linus bekräftar han att han har fått frågan och att det verkade vara seriöst, men säger att han inte har några ambitioner att bli nästa Bachelor.

– Jag är singel. Där hade de i alla fall rätt, säger Linus som föreslår att storebror Niclas Wahlgren, 53, kanske skulle passa bättre som nästa Bachelor.

Nöjesbladet kontaktar därför även Niclas, som skrattar gott åt Linus förslag. Men Bachelor verkar inte vara något för någon av bröderna Wahlgren.

– Jag tror nog att Linus är i större behov av något fast än vad jag är. Men tack för omtanken brorsan.

Nöjesbladet skriver att rekryteringsprocessen för nästa Bachelor är i full gång enligt TV4. Men några deltagare bekräftas ännu inte.

FOTO: TT/Johan Jeppsson, TT/Hans Shimoda

Annons