LÄS MER:Pernilla WahlgrenAlla ledtrådar i Masked singerRobinson 2024Gift vid första ögonkastetBachelorette 2024Så bor kändisarna
Festis marknadsföring banner

TV4 avslöjar: Därför saknas Gunilla i Biggest loser VIP

24 sep, 2018 
Malin Ljung
Gunilla Persson efter bråket med Mikael Hollsten
Biggest loser VIP:s tränare tror att Gunilla Persson kan bli av med sin smärta om hon tränar. Men under programmets första träning saknas Hollywoodfrun – istället får tittarna se hur hon får massage när de andra kändisarna sliter i gymmet. Nu avslöjar TV4 sanningen bakom Gunilla Perssons frånvaro.
Annons

Svenska Hollywoodfrun Gunilla Persson, 59, är en av deltagarna i årets Biggest Loser VIP. I första avsnittet talar hon ut om den svåra smärta hon lidit av sedan tonåren, det var nämligen som 14-åring som Gunilla fick diagnosen skolios. Ett tillstånd som orsakar enorm smärta i ryggen.

Biggest loser-tränaren Mikael Hollsten, 34, menar att smärtan kan lindras med fysisk träning, ett påstående Gunilla Persson inte riktigt mottar med öppna armar.

– Vi måste inkorpera det i ditt liv, framtiden verkar bli att du får ont i benen när du sover…, säger Hollsten i programmet innan han blir avbruten av Gunilla Persson:

– Nej, lyssna på mig nu, jag måste avbryta. Jag har inget emot träning, men jag lever med ganska stora smärtor. När jag står här har jag jätteont i nacken, det bränner här, det bränner hela tiden, inte bara ibland.

Få vårt nyhetsbrev – helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy..

TV4-tittarna kan även notera att Gunilla Persson saknas under det första träningspasset, men lämnas utan förklaring i programmet.

Annons

– Gunilla Persson fick massage i samband med Mikael Hollstens första träning och hon anslöt därför senare än övriga deltagare till första träningspasset, hälsar Lotta Andersson, exekutiv producent för Biggest loser VIP, till Hänt i ett mejl.

Gunilla Persson själv ställer sig kritisk till att tränaren Mikael Hollsten menade att hon skulle träna för att motverka smärtan.

– Jag fick alltid sätta ner foten mot honom. Jag är inte född igår. Det här har jag ju kämpat med i hela mitt liv. Vissa saker var helt förkastliga för mig. Det fick jag tala om för honom, säger hon till Aftonbladet och fortsätter:

– Mitt mål var inte att pressa mig själv till döds för att gå ner i vikt. Det behövde jag inte göra. Jag hade inte samma motivation att köra stenhårt i gymmet som de andra. Alla vägde runt 95 kilo och upp. Det är en helt annan viktklass.

Biggest loser VIP:s läkare, Mikael “Soldoktorn” Sandström, konstaterar efter att ha utfört läkarundersökningen på tv-frun att Gunilla Persson trots sin sjukdom har värden som en 40-åring.

Annons

– Blodproverna ser bra ut. Bmi är 25, blodtryck 110 genom 70, det är som för en 40-åring. Jättefint. Men, du har en väldigt hög fettprocent och en låg muskelprocent. Fördelningen mellan muskler och fett är skev. Jag får känslan av att du inte är tillräcklig fysisk aktiv.

Gunilla Persson har en egen teori som hon uttrycker i TV4.

– Gå in i min kropp, lev med den i en timma. Sen uttala dig.

FOTO: TV4

Annons