Artikeln innehåller reklamlänkar
LÄS MER:Alla ledtrådar i Masked singerRobinson 2024Gift vid första ögonkastetBachelorette 2024Irma Lehtosalo

Gunilla Perssons svar efter exmakens anklagelser: "Sanningen kan lätt förvridas"

14 jun, 2018 
Lina Arvidsson
Gunilla Persson tar nu bladet från munnen och kommenterar exmaken Stephen Linvilles ord om henne.
Gunilla Perssons exmake Stephen Linville har berättat detaljer om deras sex år långa äktenskap. Nu berättar Gunilla Persson att även hon kommer att ge sin syn på saken i en egen bok.
Annons

Gunilla Persson, 59, blev ett känt ansikte för svenskarna när hon intog rutan i TV3-serien Svenska Hollywoodfruar 2010, men där har lite avslöjats om tv-profilens tidigare liv, förutom att hon arbetat som modell. Det är fortfarande okänt vem som är 15-åriga dottern Erikas pappa, och mycket lite har yppats om Gunillas tidigare äktenskap med exmaken Stephen Linville, idag 63.

Gunilla Persson och amerikanske Stephen skilde sig 1990. Nu har Stephen Linville tagit bladet från munnen och berättat sig version av hur deras äktenskap var. Enligt honom själv var det ingen dans på rosor.

Få vårt nyhetsbrev – helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy..

– Hon var inte så snäll. Hon klagade mycket. Och hon hamnade i trubbel hela tiden. Hon brukade skrika på mig hela nätterna, jag kunde inte sova. Sen när jag gick till jobbet fick hon sin sömn, säger Stephen Linville till Expressen.

Gunilla Persson och Stephen Linville träffades när de båda gick en skådespelarkurs i Dallas, USA. När de bott tillsammans i ett halvår träffade de en präst som sa att de levde i synd.

Annons

– Jag sa, okej då, vi kan gifta oss. Vi var gifta i sex år, säger Stephen Linville.

Stephen Linville berättar att Gunilla Persson var som en annan person när de träffades och att hon förändrades efter bröllopet.

– Hon var mycket trevligare när jag träffade henne. Hon sa, när svenska kvinnor får trygghet lugnar de ner sig. Men jag lärde mig min läxa. När man gifter sig med någon blir de värre, säger han.

Redan efter tre månader som gifta ville Stephen Linville skiljas, men blev övertygad av Gunilla Persson att ge äktenskapet ett nytt försök.

Men efter sex års äktenskap ville han inte mer.

– Vi skilde oss 14 mars 1990. Och hon ringde mig dagen efter, den 15 mars 1990, och sa att vi borde fortsätta prata. För vi hade gått igenom så mycket tillsammans. Jag sa ja. Men allt kändes dåligt. Jag sa, glöm det här. Sedan dess har jag inte hört av henne, säger Stephen Linville.

Nu tar Gunilla Persson bladet från munnen och kommenterar exklusivt för Hänt om sin syn på saken med exmaken. Hon vill dock inte prata för mycket eftersom hon kommer att berätta sin sanning i självbiografin The Gunilla, som kommer att ges ut under 2019. Däremot säger hon att hon har behållit Stephen Linvilles efternamn.

Annons

– Jag har behållit namnet Linville i mitt pass och körkort för jag tycker det är vackert och fler detaljer om mitt äktenskap kommer avslöjas i min bok – The Gunilla. Sanningen kan så lätt förvridas i intervjuer.., skriver Gunilla Persson till Hänt.

FOTO: IBL, TV3, privat

Annons