TRENDAR JUST NU!Melinda JacobsAlla ledtrådar i Masked singerRobinson 2024Gift vid första ögonkastet

Tv3-profilen Leif-Ivan Karlssons ord efter dottern Angelicas uppbrott: ”Inte rätt”

13 maj, 2018 
AvLotta Gray
Leif ivan Karlsson om uppbrottet
Mångmiljonären och Tv3-profilen Leif-Ivan Karlsson pratar nu ut om dottern Angelicas uppbrott från pojkvännen.
Annons

Mångmiljonären Leif -Ivan Karlsson, 58, är känd från reality-såpan Familjen Karlssons på TV3. I serien får vi öven följa hans dotter Angelica, 29, och lyckan var total när hon blev gravid och fick en liten Isabelle i början av december 2017.

Men nu har Angelica brutit upp med pojkvännen och pappan till dottern, Alexander Råland. 

– Ja det stämmer, det är slut mellan mig och Alexander. Det har varit jobbigt, men jag har bearbetat det mycket och det börjar kännas lättare nu, säger Angelica till Hänt och fortsätter:

Få vårt nyhetsbrev – helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy..

– Ibland blir det tyvärr inte så som man tänkt sig.

Pappa Leif-Ivan har också berättat om uppbrottet för Hänt, och enligt honom var det helt enkelt inte rätt.

– Jag förstod ju att det inte skulle hålla från början och nu säger ju Angelica ”Pappa, varför lyssnade jag inte på dig?”. Och deras kärlek var ju stark i början. Det är ju aldrig ens fel att två träter men det var inte rätt mellan dem. Det är världens finaste baby och tur är väl att hon är lik sin morfar över näsan och mun, berättar han.

Annons

Angelica och dottern bor i Tullinge men letar nu efter annan bostad. Isabelle ska börja på förskolan och Angelica återgå till jobbet.

– Hon är ju hotellchef och ska börja tjäna pengar igen, och sedan vill jag ju gärna berätta det för jag vill ju ha en ny svärson, haha, fortsätter Leif-Ivan.

 

Foto: IBL

Annons