Tv-profilernas oväntade kärleksavslöjande: ”Vi är dunderkära”

Kärlek

Ex on the beach-deltagaren Rebecka Nilsson har brutit med Paradise hotel-deltagaren Sebastian Stenberg, och hittat kärleken i ett annat känt ansikte från tv – Martin Knutsson från Are you the one.

I början av augusti förra året gick Ex on the beach-deltagaren Rebecka Nilsson ut med att hon hittat kärleken i en annan dokusåpa-deltagare, Sebastian Stenberg från Paradise hotel. Men då levde de i olika land, Sebastian i Stockholm, Sverige, och Rebecka i Oslo, Norge, och tvingades därför ha ett distansförhållande – men det hindrade inte kärleken.

– Det går fort men det känns så jävla rätt. Det är som bästa kärleksfilmen, berättade hon för Hänt då.

Däremot fick den kärlekssagan sitt slut, men det gör inte Rebecka något. Hon har nämligen hittat kärleken på nytt. Sedan februari i år är hon tillsammans med Are you the one-deltagaren Martin Knutsson.

För Hänt berättar hon om deras kärlekshistoria.

– Vi träffades i januari och blev tillsammans den 11 februari, säger Rebecka och fortsätter:

– Jag hånglade med hans kompis på ett dansgolv under en utekväll, och sen så träffade jag på samma gäng helgen efter och tyckte att Martin va råbabe, så jag bytte till han istället. Ingen av oss var ute efter något seriöst i början men sen blev vi båda dunderkära.

Sedan de blev ett par i februari har det hänt saker. Paret både bor ihop och har en kärlekstatuering i form av datumet som de blev ett par på.

– Askul historia. Vi var hos Martins syster på efterfest och hon har en tatueringsmaskin, så på fyllan skulle vi tatuera varandra och vi fick inte veta vad den andra gjorde innan båda var klara liksom, så gjorde vi precis samma sak – 18.02.11, säger hon och fortsätter:

– Vi bor ihop i Martins lägenhet i Borås. Det funkar så bra mellan oss, har aldrig känt så här för någon innan. Första gången i mitt liv jag är kär på riktigt.

HETAST PÅ HÄNT TV: LANCE HEDMAN GRAAF om uppbrottet från PAULINA PAOW DANIELSSON (Jonna & Johanna-intervju)

LÄS OCKSÅ: Ex on the beach-paret berättar sanningen om uppbrottet

LÄS OCKSÅ: Kanal 5-profilen är tillsammans med Ph-deltagare: ”Sjuk kemi”

FOTO: TV3, Kanal 5

FRÅN FÖRSTASIDAN