TRENDAR JUST NU!Melinda JacobsAlla ledtrådar i Masked singerRobinson 2024Gift vid första ögonkastet

Tv-profilen William Hultkrantz viktras efter programmet

30 apr, 2019 
AvElin Möllervärn
William Hultkrantz förvandling
Nu avslöjar William Hultkrantz hemligheten bakom sin viktnedgång.
Annons

William Hultkrantz, 23, har varit med i flera tv-program på TV3. Hans karriär tog fart när han medverkade i programmet Ung och bortskämd 2017, där han dock inte lyckades kamma hem vinsten utan var tvungen att erkänna att han ändå var ganska bortskämd. Efter sin medverkan i programmet, prövade han att finns kärleken i programmet Hemliga beundrare, där han bjöd ut Erika Saravia. Men där blev han inte heller någon vinnare.

Få vårt nyhetsbrev – helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy..

– Utseendemässigt har jag ingen speciell typ där är det väldigt individuellt, men jag har lite svårare för typiska Stureplans-killar som slickar hummer och vaskar champagne, så jag får väl hoppas att det inte är en sån som dyker upp på dejten, sa Erika innan hon fick veta vem hennes hemliga beundrare var.

”Inte tagit hjälp av någon PT”

”8 veckor har gått och det har resulterat i minus 11 kilo. Inte tagit hjälp av någon PT. Däremot har jag kollat Biggest Looser så shoutout till dom”, skriver han på Instagram story.

FOTO:

Annons