LÄS MER:Pernilla WahlgrenAlla ledtrådar i Masked singerRobinson 2024Gift vid första ögonkastetBachelorette 2024Så bor kändisarna
Festis marknadsföring banner

Tv-profilen paralyserad av skräck i Fångarna på fortet – Gunde Svan rycker in

27 apr, 2024 
Linn Seipel
gunde svan hjälper daniel paris i panik
Fångarna på fortet är ingen lek!
I kvällens avsnitt tvingas Gunde Svan hjälpa tv-profilen, då han fullkomligt frusit till is...
Annons

Ladda ner Hänts nya app här - nöje och nyheter utan betalväggar!

Daniel Paris om otäcka skadan under inspelningen av Fångarna på fortetBrand logo
Daniel Paris om otäcka skadan under inspelningen av Fångarna på fortet

Fångarna på fortet är ett av TV4:s mest ikoniska program. Första säsongen sändes redan 1990 och då var det programledaren Erik Blix och Anne Barlind som stod vid rodret. Det blev dock bara en säsong för programledarduon och det skulle också dröja ytterligare ett år innan programmet åter syntes i tablån.

År 1992 satte nämligen programmet igång igen, då med Gunde Svan och Agneta Sjödin i spetsen – som nu åter är de som leder deltagarna genom tävlingsmomenten!

Annons

En som verkligen utmanas i kvällens avsnitt av Fångarna på fortet, är influencern och programledaren Daniel ”Daniel Paris” Afshinnejad, 35.

Tv-profilen Daniel Paris dricker kokiss i Fångarna på fortet – helt i onödan: ”Alltså varför?”

När Hänt smygkikar på programmet kan vi inte hjälpa att känna obehag å hans vägnar. Inte nog med att han krossar sin motståndare Nicole Falciani i tävlingen som går ut på att äta flest gräshoppor (han åt tre, hon noll). På uppmaning av Gunde Svan tar han dessutom en vinnar-sipp på champageglaset med ko-urin – helt i onödan. Något han själv ifrågasätter senare i programmet.

äcklig mat i fångarna på fortet
Gräshoppe-spett med skalbaggar och tupptestiklar.

– Alltså varför drack jag av kokisset? För jag hade faktiskt vunnit. Jag ger upp, jag känner inte mig själv, utbrister Daniel skämtsamt, i en synk.

Annons
daniel paris dricker kokiss
Ett glas ko-kiss.

Men det blir värre. Senare spänns Daniel fast i en kista som förs in ett rum där fler och fler ormar slingrar sig över honom. Där ska han vara i tre minuter, eller tills lagkamraten Jessica Andersson löst en klurig gåta.

Skräckscenariot i Fångarna på fortet: ”Gått i terapi för det”

När Daniel kommer ut är han som fastfrusen av chock och lyckas inte ta sig upp ur kistan själv. Gunde finns snabbt nära till hands för att plocka bort ormar och hjälpa den närmast paralyserade Daniel upp. Vad försiggick i huvudet på honom där och då, undrar vi?

Annons

– Det kändes som att jag skulle svimma och Jessica sa att jag låg där som att jag vore död!, berättar Daniel Paris för Hänt, och fortsätter:

– Det var så sjukt läskigt! Jag har grov klaustrofobi som är på den nivån att jag gått i terapi för det och är dessutom livrädd för ormar så det var dubbelt upp av det som skrämmer mig allra mest i livet. Men jag hade bestämt mig för att verkligen se mina rädslor i vitögat och Gunde peppade mig till att verkligen våga köra! Det här var efter Kompani Svan som jag ju också varit med i och Gunde är duktig på att plocka fram fightern i mig. Jag ville göra honom stolt!

daniel paris
Daniel Paris var stolt över sig själv som vågade utmana sina största rädslor.

Klarade du av att fortsätta tävlingen efter det eller vad hände sen?

Annons

– Gunde var snäll och frågade om jag behövde ta en liten paus men jag sa att det var lugnt. Men jag kände mig faktiskt stärkt efter det. Vilket känns sjukt att säga! Men jag var jättestolt.

Det förstår vi det, Daniel!

FOTO: TV4

Annons