Tv-profilen får hjälp i ”Lyxfällan” – mörkade skulder för pojkvännen

I den kommande säsongen av ”Lyxfällan” på TV3 få vi se Hanna Widerstedt som medverkade i dokusåpan ”Big brother” 2012. Hon bor nu i Berlin med sin pojkvän – och han hade inte en aning om att hon hade skulder på 160 000 kronor.

Hanna Widerstedt, 26, medverkade i dokusåpan ”Big brother” 2012, och efter det skapade hon stora rubriker. När hon klev ut ur dokusåpan hade hon bland annat en fejkad relation med Youtube-profilen Joakim Lundell, 32, och startade en blogg som fick många läsare.

Efter ett tag blev det dock tyst kring henne, och hon har inte synts i media förrän i höstas när hon anmälde Joakim Lundell för förtal i hans bok. Men nu dyker hon upp i ett annat sammanhang – i tv-rutan. Hon är en av alla som får hjälp med sin ekonomi i TV3:s ”Lyxfällan”.

– Jag har inte brytt mig om skulderna. Jag har vetat om dem men inte tyckt att det gör något. Så har jag köpt mer saker istället för att betala skulderna, säger Widerstedt till Aftonbladet.

Hon har en inkomst på 3000 kronor och skulder på 160 000 kronor, men trots det lever hon en lyxig livsstil med dyra middagar på restaurang och märkeskläder. Hennes dyraste köp var en väska som kostade över 100 000. Men den behöll hon bara i två månader.

– Jag kände bara att gud vad onödigt, nu har jag inte pengar till cigaretter, mat eller hyra. Jag måste sälja den, säger hon till tidningen.

Någon som inte visste om att hon hade skulder på 160 000 kronor, men som fick veta de i samband med hennes medverkan i programmet, är hennes pojkvän som hon bor med i Berlin.

– Han visste inte hur illa min ekonomi var. Så jag fick ju berätta för honom nu och han blev skitsur.

LÄS OCKSÅ: Skrällen: Tv-gladiator blir ny programledare för ”Lyxfällan”

LÄS OCKSÅ: Skrällen: Hon blir ny programledare för Lyxfällan

Foto: TV3