Skrällen: Hon blir ny programledare för Lyxfällan

Efter 23 säsonger gör TV3 om Lyxfällan – och presenterar en sprillans ny expert.

TV3:s program “Lyxfällan” är en stor tittarfavorit. Men inför nästkommande säsong, som blir den 24:e, görs programmet om radikalt. Istället för två fasta programledare ska en expertpanel ta över. Detta meddelande kanalen i ett pressmeddelande under måndagsmorgonen.

Ett nytt namn i den nya expertpanelen, som två och två kommer besöka varje programs deltagare, är Bonnier Magazines & Brands digitala chef Frida Boisen. Även om hon har en gedigen bakgrund som journalist och chefredaktör för olika publikationer är det första gången hon ska vara programledare. 

– Jag är så stolt och glad över att programleda Lyxfällan, ett otroligt viktigt och folkbildande samhällsprogram som verkligen gör skillnad och hjälper så många människor att få en avgörande nystart i livet, säger Frida Boisen säger hon i pressmeddelandet. 

En annan expert är programledaren Magnus Hedberg som varit med i 15 säsonger.

– Det känns spännande med ett nytt upplägg även om det självklart blir en omställning, men jag tror och hoppas att både vår trogna tittarskara och nya tittare kommer att gilla det. Frida och övriga experter kommer att kunna tillföra olika infallsvinklar på deltagarnas ekonomiska problem, och det ska bli kul att se hur hela konstellationen blir, säger han.

Frida Boisen kommer finnas med i Lyxfällans nya format.

De andra experterna kommer att presenteras inom kort.

LÄS OCKSÅ: Läckbergs instagrambild med sonen upprör följarna

LÄS OCKSÅ: Måns Zelmerlöws kärleksbesked: Ska bli pappa

FOTO: Ibl, TV3

SENASTE NYTT!