TRENDAR JUST NU!Melinda JacobsAlla ledtrådar i Masked singerRobinson 2024Gift vid första ögonkastet

Läckbergs instagrambild med sonen upprör följarna

04 dec, 2017 
AvJohanna Bladh
LÄS OCKSÅ: Läckbergs chock – pekas ut som gravid efter detaljen i bilden
Annons

Camilla Läckbergs man Simon Sköld, 30, är som många vet ett stort namn inom kampsport.

I helgen var deckar-författaren med på en av Simons matcher för att stötta sin kärlek. Med i vimlet var också sonen Charlie, 8 år. Camilla Läckberg, 42, driver ett stort instagram-konto där hon postar bilder från sitt liv som i skrivande stund har över 196 000 följare.

Efter att Läckberg postat en bild på henne och sonen på plats innan matchen började hennes följare ifrågasätta Charlies närvaro vid en så blodig tillställning som en MMA-match.

Få vårt nyhetsbrev – helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy..

“Usch, för liten”, “Älskade barn fixar han detta ?” och “Får små barn vara där?” är några av kommentarerna under bilden.

Camilla Läckberg, som är mycket aktiv i sociala medier och ofta kommunicerar med sina följare, valde att svara på kritiken i ett nytt inlägg.

Bara några timmar senare postade hon en bild på när Simon Sköld, iförd boxningshandskar och matchställ, lyfter upp sonen Charlie efter att han vunnit matchen. Till bilden försvarar hon sitt beslut att ta med sonen på matchen.

Annons

“Och får ju ibland frågor om att vi tar med barnen. Men de har fått vara med på alla matcher som varit Stockholm. Och för oss har det varit självklart att detta är något vi gör som familj.”, skriver hon till bilden.

Hon fortsätter med att förklara att barnen själva får välja.

“Barnen älskar Simon och vill vara med och heja. Och de tycker inte det är otäckt. Simon har också pratat med dem mycket om sporten, om hur det funkar och hur det går till och de är trygga i det. Och det gick inte att ta miste på den här killens stolthet när han fick komma upp i oktagonen och gratulera bonuspappa efter vinsten.”

I kommentarsfältet hyllas Camilla för sitt resonerande kring barnen. “Jag tycker ni gör rätt som låter dem vara med å heja och att ni stöttar Simon”, skriver någon och en annan stämmer in: “Super bra att han talar om detta med kidsen!”. 

Camilla Läckbergs snuskavslöjande i tv: "Jag är bra"Brand logo
Camilla Läckbergs snuskavslöjande i tv: "Jag är bra"

SE OCKSÅ: Camillas snuskavslöjande i tv: “Jag är bra”

Annons