LÄS MER:Alla ledtrådar i Masked singerRobinson 2024Gift vid första ögonkastetBachelorette 2024Irma Lehtosalo

Tv-bonden Marie, 55, om kärlekssveket: "Lämnade mig för en annan kvinna"

07 apr, 2018 
Hänt
Årets bönder i "Bonde söker fru" har alla sina personliga erfarenheter av brusten kärlek. Hästbonden Marie, 55, blev sviken av den man hon trodde hon skulle leva med resten av livet. "Sådant sätter spår i själen och i hjärtat", säger hon i premiärprogrammet.
Annons

“Bonde söker fru” är tillbaka i tv-rutan. Den trettonde säsongen drar i gång under hösten 2018, men redan nu får tittarna bekanta sig med årets bönder och har möjlighet att skicka in sina intresseanmälningar.

I det så kallade castingavsnittet av “Bonde söker fru” presenteras de sju bönderna, och alla får berätta om sin längtan efter kärlek. De delar också med sig av sina tidigare erfarenheter, och flera av dem har upplevt saker som gjort dem lite avvaktande till kärleken.

Få vårt nyhetsbrev – helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy..

För hästbonden Marie, 55, i Kristianstad slutade den senaste långa relationen inte bra.

– Min före detta lämnade mig för en annan kvinna, säger hon till programledaren  Linda Lindorff, 46, i programmet.

Hästbonden Marie i
Marie intervjuas av Linda Lindorff i “Bonde söker fru”. Bild: TV4

Hon berättar att sveket påverkade henne under lång tid efteråt.

– Det är klart att sådant sätter spår i själen och i hjärtat. Det tar tid att läka. Jag har varit singel i fem år och det är först de två senaste åren som jag har känt mig redo att gå ut och möta världen och kärleken.

Annons

Nu känner hon sig i alla fall redo att möta någon och förhoppningsvis kunna dela vardagen och livet på gården med. Hon säger i “Bonde söker fru” att hon söker en man som är positiv och ser möjligheter snarare än problem.

Här är ALLA bönder i “Bonde söker fru” 2018:

Artikeln publicerades först på Allas.se.

Annons