LÄS MER:Pernilla WahlgrenSå bor kändisarnaExklusivt på HäntAllsång på SkansenSommar i P1

Tv-bonden i triangeldrama – sveket som TV4 inte visade

01 aug, 2017 
AvOla Lagerström
Det dröjde inte länge innan Charlie Guldvinge gick vidare efter att han kommit hem från sin kärleksresa med tv-bonden Jennifer Erlandsson. Nu när han har en ny flickvän och Jennifer fortfarande är singel, är triangeldramat ett faktum.
Annons

Bara en månad efter att tv-bonden Jennifer Erlandsson, 34, och uppvaktaren Charlie Guldvinge, 25, kom hem från den tv-sända kärleksresan på Malta förra året slocknade kärleken. Medan Jennifer fortfarande är singel kan Hänt avslöja att Charlie funnit kärleken i Östersundstjejen Pia, 27.

Deras historia sträcker sig tre år tillbaka i tiden och Charlie avslöjar att de dejtade varandra bara en kort tid innan hans ”Bonde söker fru”-äventyr drog igång.

– Det gick rykten om att vi slutade träffas bara för att jag skulle vara med i programmet, men så var det inte. Pia var min chef och det var en tillfällighet att hon valde att avbryta allt mellan oss just då. Sedan kom Bonde söker fru ganska lägligt för mig, förklarar Charlie som träffade Pia på nytt när inspelningen var över. De bestämde sig då för att hålla relationen på en kompisnivå.

– Men det blev svårt! Pia var för attraktiv helt enkelt, säger Charlie som spolat all kontakt med Jennifer och lever ett lyckligt särboliv med Pia.

Charlie som jobbar som bartender och personlig assistent har av allt att döma hittat sin blivande fru.

– Med Pia kan jag verkligen vara mig själv. Det är så här det ska kännas! Jag tror att vi får en fin framtid ihop. När läget känns rätt hoppas jag att vi skaffar både hus och kids!

Få vårt nyhetsbrev – helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy..

Foto: TV4, Privat

Annons